UMi Super: šuška se o stvarno super specifikacijama

Fotografija članka: UMi Super: šuška se o stvarno super specifikacijama

Na tržištu pametnih telefona bi se uskoro mogao pojaviti jedan uređaj odličnih specifikacija koji dolazi iz radionice sve poznatije kineske kompanije UMi.

Oglas

Naziv mu je UMi Super, a kompanija se kako se trenutno čini zaista trudi da ovaj smartfon bude dostojan riječi „Super“ u svom nazivu. Iz nekih se prijašnjih glasina saznalo kako će ovaj pametni telefon biti opremljen dvostrukom stražnjom kamerom, dok će prednju stranu krasiti Super AMOLED ekran bez rubova.

No, to nije sve, jer su se pojavile još neke zanimljive priče kako će UMi Super imati USB Type-C port za audio standard ovog smartfona, ali i za njegovu ultra brzu tehnologiju punjenja. Šuška se i o izdašnih 6 GB radne memorije i to sve uz cijenu od nekih tristotinjak američkih dolara.

Pitamo se koji bi procesor bio dovoljno jak da pruži podršku za 6 GB RAM-a? I tu je odgovor lak, naime odmah nam na pamet pada Qualcomm Snapdragon 820 procesor sa kojim će zasigurno u prodaju doći i ovaj kineski pametni telefon. Moramo priznati kako ove specifikacije, iako ih znamo na kapaljku, ne zvuče nimalo loše. Kompanija UMi nam je općenito poznata po vrlo solidnim uređajima koji imaju i više nego prihvatljivu cijenu, pa vjerujemo da ni UMi Super na tom polju neće biti iznimka.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.