UMi Super dobio drugu Marshmallow OTA nadogradnju tijekom lipnja

Fotografija članka: UMi Super dobio drugu Marshmallow OTA nadogradnju tijekom lipnja

Kao što je kineska kompanija i obećala, za svoj će UMi Super flagship pametni telefon redovito izbacivati nadogradnje. Najnovija je stigla prije nekoliko dana.

Oglas

Prva je nadogradnja krenula krajem svibnja, o čemu smo pisali i u našoj . Bila je veličine 13,54 MB, a donijela je neke zakrpe. Među novitetima je i bolja manipulacija Android navigacijskim tipkama, koje su sada još prilagodljivije. I nas je zavarala činjenica kako smartfon nema kapacitivne tipke, no ima ih. To se može podesiti u postavkama uređaja.

Isto tako, optimizirana je i stražnja Panasonicova kamera od 13 MP, čiji je fokus popravljen za 20-ak posto, a popravljene su i fotografije u slabijem osvjetljenju. Također je popravljena i osjetljivost čitača otiska prsta za također 20-ak posto. Nakon nadogradnje možda ćete morati ponovo snimiti svoj otisak prsta. Dodajmo i kako je popravljena izdržljivost Sonyjeve baterije koja će trajati duže.

Očito je kako kompanija želi privući više kupaca ovim nadogradnjama, tako da su drugu OTA nadogradnju izbacili prije nekoliko dana, nosi datum 16. lipnja. Veličine je 67,60 MB i donosi neke sitnije zakrpe, kao i optimizaciju rada Android 6.0 Marshmallow operativnog sustava.

Druga nadogradnja donosi bolju podršku za Wi-Fi, bolju osjetljivost ekrana na dodir, te dodatnu optimizaciju rada kamere na koju smo se žalili u samoj , no sada bi joj već mogli dati jednu ocjenu više. Evo i nekoliko fotografija koje su vidljivo bolje nego prije, no čini nam se kako će se ovo još peglati.

Sviđa nam se i dodatak za upravljanje RAM radnom memorijom (Background task clear), odnosno u postavkama možete odabrati koje aplikacije mogu raditi u pozadini, ili ih blokirati, a što može produžiti trajanje baterije. U notifikacijski centar je dodana mogućnost odabira fizičkih i virtualnih Android tipki.

Nakon ove dvije nadogradnje, zanimljivi UMi Super nam djeluje još zanimljivije i poželjnije. Treba spomenuti i kako je kompanija aktivirala i , a koja može pomoći korisnicima kod OTA nadogradnje i drugih upita.

Mi smo naš primjerak kupili na , a vidimo da mu je sada cijena dodatno snižena.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.