UMi Plus u Home tipki krije najbolji čitač otiska prsta

Fotografija članka: UMi Plus u Home tipki krije najbolji čitač otiska prsta

Čitači otiska prsta se sve češće pojavljuju na pametnim telefonima: Jedan od ponajboljih se nalazi upravo u novom UMi Plus pametnom telefonu, a koji je trenutno i na akcijskoj prodaji.

Oglas

Sama fizička tipka funkcionira kako ste i navikli – ako je samo taknete tada funkcionira kao tipka “back”, dok dugim pritiskom dobijete popis posljednje pokrenutih aplikacija. Naravno, prava stvar je kada je u Home tipku ugrađen i čitač otiska prsta, kao što je to u slučaju UMi Plus pametnog telefona. Inače je na akciji na .

Za ovaj čitač kažu kako je vrlo brz, reagira za samo 0,1 sekundu, a kažu i kako je jedna od najpouzdanijih koji postoji na tržištu. Ugrađen je i poseban čip koji kodira i sprema do pet otisaka prsta u smartfon, kako bi sve bilo pouzdano i sigurno.

Što se tiše tehnikalija, o tome smo detaljno pisali u nekoliko navrata. Samo ćemo vas podsjetiti kako ima 5,5 inčni IPS Full HD ekran, radi na MediaTekovom Helio P10 procesoru, uz 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije. Kamere su od 5 MP i 13 MP, baterija je od 4000 mAh, a radi na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu, podržava Dual SIM i 4G LTE mreže na obje SIM kartice.

Vidimo kako je UMi Plus pametni telefon na akcijskoj prodaji na u više različitih webshopova, svakako pogledajte i odaberite svoj omiljeni.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.