Umi.hr – novi hrvatski webshop, osvojite UMi Diamond X na Facebooku

Fotografija članka: Umi.hr – novi hrvatski webshop, osvojite UMi Diamond X na Facebooku

Ovih je dana hrvatski online prostor bogatiji za još jedan web dućan. Radi se o Umi.hr webshopu koji na svojim stranicama prodaje pametne telefone ove renomirane kineske kompanije.

Oglas

Ako redovito pratite naš portal, tada se sjećate naših članaka u kojima smo kako popularni kineski brend UMi preko hrvatske tvrtke Solaterm ulazi i službeno u Hrvatsku. To se ovih dana i dogodilo, a rezultat ove suradnje možete vidjeti na stranicama , na kojima se nalazi novootvoreni webshop.

Koliko vidimo na webshopu, na njemu se nalaze svi novi značajniji UMi modeli, a ono što je važno spomenuti je kako od sada za ove pametne telefone imate osigurane i servis kao i jamstvo. Što se tiče plaćanja moguće su brojne varijante.

Od korisnih sitnica spomenimo i kako smo na webshopu pronašli i popularni UMi Diamond X po sniženoj cijeni od samo 849 kuna, a vidimo i kako je brza dostava u Hrvatskoj besplatna za sve uređaje iznad 800 kuna, tako da imate dobitnu kombinaciju. Inače, već smo ranije , ako vam treba informacija više.

Slobodno ih kontaktirajte i pitajte za sve dodatne informacije na .

Dodajmo ovoj informaciji i kako se na također novim nalazi i nagradna igra koja traje do 18. svibnja u kojoj možete osvojiti i simpatični UMi Diamond X u boji po izboru. Za sve imate vremena, svakako ih lajkajte i podržite, za ovo se isplati potruditi :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.