UMi Diamond X simpatični 4G smartfon za manje od 100$

Fotografija članka: UMi Diamond X simpatični 4G smartfon za manje od 100$

I to daleko manje. Ako ne želite odvojiti puno novca za svoj novi pametni telefon, a želite imati lijep smartfon vrlo solidnih karakteristika, tada bi vaš izbor mogao pasti na UMi Diamond X.

Oglas

U posljednje smo vrijeme vrlo malo govorili o ovoj klasi ultra jeftinih pametnjakovića, tako da ćemo sada ispraviti tu grešku. UMi Diamond X smo još krajem prošle godine, a izlistan je i u našoj . To je smartfon koji spada u klasu jeftinih uređaja ispod 100$, no iako mu je cijena niska, čini nam se kako ćete za vaš uloženi novac dobiti puno toga.

Za početak ćemo reći kako ima 5 inčni HD ekran od 1280 x 720 točaka, a dodatno je prekriven 2.5D zakrivljenim staklom, što se odlično uklapa i u njegov cijeli zaobljeni dizajn. Inače kućište je plastično, dok mu čvrstoću daje metalni okvir.

Kao procesor je odabran MediaTekov 4-jezgreni MTK6737 procesor na 1,3 GHz, uz 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Obje su kamere interpolacijske, prednja je od 2 MP (interpolacijom do 5 MP) i stražnja je od 8 MP (interpolacijom do 13 MP). Inače radi na Android 6.0 MArshmallow OS-u, podržava Dual SIM i 4G LTE mreže, kao i Wi-Fi, Bluetooth, GPS (A-GPS),…

Vjerovali ili ne, UMi Diamond X se prodaje za samo 79,99$ (dok smo ovo pisali). Vjerujemo kako će se mnogima svidjeti, pa ga možete pronaći u prodaji po spomenutoj cijeni do kraja ovog tjedna na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.