Ultra PhotoWall aplikacija pobijedila na mStart haktječaju

Fotografija članka: Ultra PhotoWall aplikacija pobijedila na mStart haktječaju

Aplikacija Ultra PhotoWall osvojila je prvo mjesto i 10.000 kuna na Ultra haktječaju kojeg su zajedno organizirali Zagrebački Inkubator Poduzetništva i tvrtka mStart.

Oglas

Haktječaj je kombinacija hackathona i natječaja u trajanju od 14 dana. Pred natjecatelje su stavljena 3 izazova te su imali dva tjedna da pokažu maksimum svojih stvaralačkih, organizacijskih i tehnoloških vještina  te da na taj način osjete atmosferu kratkog roka i velikih očekivanja.

Nakon selekcije prijavljenih projekata predstavilo se  osam timova koji su pred stručnim žirijem prezentirali svoja rješenja. U žiriju su bili predstavnici ULTRE, ZIP-a, mStart-a i Agrokora u sljedećem sastavu:
•    Ivan Kovačević, Barbara Slade Jagodić, Marin Marić, Hrvoje Glasnović – Agrokor
•    Hrvoje Ljubičić, Tomislav Jukić, Marina Meštrović – mStart
•    Ana Kovačić – Ultra Europe
•    Tihana Marelja, Mihovil Barančić – ZIP

Neki od kriterija koji su  utjecali na prolaznost projekata bili su dovršenost rješenja u zadanom roku za izradu, marketinški efekt, prezentacija, orginalnost i atraktivnost ideje te mnogi drugi.

Ultra PhotoWall aplikacija pobijedila na mStarta haktječaju

Prvo mjesto ostvarila je aplikacija ULTRA PHOTOWALL koja na velikom „video zidu“ tijekom Ultra festivala  prikazuje svaku sliku korisnika Instagram označenih hashtagom Ultra festivala. Nakon festivala svatko tko je stavio svoju sliku dobije poseban video sa svim slikama kao svojevrsnu uspomenu na Ultra festival. Nagrada za prvo mjesto bila je: 3 VIP ulaznice za Ultru i novčani iznos od 10.000 kn.

Drugo mjesto osvojila je aplikacija ULTRA COMPANION koja je sve potrebne informacije vezane za bolje snalaženje na festivalu ujedinila u jednu aplikaciju. Osvojili su 3 karte za festival i novčani iznos od 5.000 kn.

Treće mjesto pripalo je ULTRA EUROPE SOCIAL SPORT  & TAGGIUM aplikaciji koja nudi informacije o festivalu, wi-fi spot na festivalu te TAGGIUM veliku fotografiju od 1GB piksela na kojoj se sudionici mogu pronaći i tagirati (označiti) sebe i svoje prijatelje. Osvojili su nagradu od 3 karte za Ultra festival.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.