Ulefone U007 je novi Marshmallow smartfon za samo 60$

Fotografija članka: Ulefone U007 je novi Marshmallow smartfon za samo 60$

Službenu je premijeru bez mnogo strke i zbrke imao najnoviji povoljni pametni telefon kompanije Ulefone koji će za cijenu od 59.99$ korisnicima ponuditi neke zanimljive značajke.

Oglas

Prije svega je potrebno naglasiti kako će ovaj 5-inčni pametni telefon biti idealan korisnicima koji još uvijek žele da im smartfon lijepo „sjedne“u ruku te da se ne mora koristiti objema rukama, a pozitivno korisničko iskustvo svakako će zaokružiti ekran 720p rezolucije te najnoviji Android 6.0 Marshmallow operativni sustav koji se trenutno baš i ne može pronaći u ovako povoljnim uređajima.

Ulefone U007 raspolaže 8 MP Sony IMX149 senzorom kamere koji je interpolacijom povećan na 13 MP te ima otvor blende f/2.0, a sa prednje strane se nalazi 2 MP selfie kamera interpolacijom povećana na solidnih 5 MP. Ovdje je riječ o pametnom telefonu niže srednje klase kojega pokreće 64-bitni četverojezgreni  MediaTek MTK6580A procesor koji radi na taktu od 1.3 GHz te je uparen sa skromnih 1 GB RAM- a te sa 8 GB proširive interne memorije (do 32 GB).

Ovaj je povoljni smartfon „odjeven“ u plastično kućište ispod kojeg se nalazi baterija kapaciteta 2.300 mAh, a vrijedi spomenuti i kako raspolaže sa svim standardnim opcijama povezivanja današnjice. Ulefone U007 je namijenjen svakodnevnom, ne prezahtjevnom korištenju, raspolaže specifikacijama niže srednje klase pa je takva i njegova cijena. Vjerujemo da je ovaj pametni telefon unatoč tome dobro izrađen i optimiziran te će korisnicima pružiti ono što im na području komunikacija treba.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.