Ulefone T3 smartfon će raditi na Helio X30 procesoru uz 8 GB RAM-a

Fotografija članka: Ulefone T3 smartfon će raditi na Helio X30 procesoru uz 8 GB RAM-a

Nema kraja nadmudrivanju među kompanijama kada je riječ o pametnim telefonima. Ulefone je upravo najavio svoj novi pametni telefon, Ulefone T3, a koji će imati nevjerojatno jaku hardversku konfiburaciju.

Oglas

Kako vam zvuči činjenica da će Ulefone T3 imati čak 8 GB RAM-a? To je dvostruko više od današnjih uredskih prijenosnih računala. No, ono što je još važnije je podatak kako će ovaj smartfon biti drugi u svijetu koji će raditi na novom MediaTekovom procesoru. Prvi koji je najavljen je .

Novi bi Ulefone T3 trebao imati i 128 GB interne memorije što je dovoljno i za one najzahtjevnije. Inače, Helio X30 je razvijen u novoj 10-nanometarskoj tehnologiji, a koji je 35% jači od Helio X20 procesora, dok je za čak 50% energetski efikasniji.

Što se grafike tiče, tu je ogroman napredak – nova četverojezgrena PowerVR 7xtp-MP4 grafika je navodno jača za čak 240% i čak 60% blaža u potrošnji baterije.

Naravno, za sada je još prerano govoriti o cijenama i dostupnosti, no ne vjerujemo da će proći puno vremena dok se i ti detalji ne pojave.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.