Ulefone T1 Premium Edition službeno sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije

Fotografija članka: Ulefone T1 Premium Edition službeno sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije

Sigurni smo da ste do sada već dobro upoznati sa kineskom kompanijom Ulefone koja nam je nedavno predstavila Ulefone MIX smartfon, a sada nam nudi Premium verziju svog Ulefone T1 modela.

Oglas

Ulefone T1 Premium Edition  dolazi sa 5.5-inčnim ekranom FHD rezolucije te nudi i više nego odličnih 128 GB interne memorije kako bi svaki korisnik bez potrebe za dodatno proširenje memorije MicroSD karticama mogao na svoj pametni telefon pohraniti sve važne dokumente, fotografije, video zapise, glazbene sadržaje i slično. Što ovaj pametni telefon čini različitim od drugih? Odgovor na ovo pitanje definitivno je dizajn. Ukoliko pogledate slike ovog smartfona odmah će vam biti jasno da Ulefone T1 Premium Edition kombinacijom boja na kućištu odudara od konkurencije. Naime, Ulefone T1 Premium Edition dolazi sa stražnjim panelom u kombinaciji plave i crvene boje koje su odvojene zlatnom linijom debljine 0.45 milimetara. Gornjom i donjom stranom stražnjeg panela provlači se crna linija antene, a cijela ova kombinacija boja definitivno čini ovaj uređaj upadljivim i jedinstvenim.

Koliko se kome sviđa ovakav hrabar odabir boja, to je drugo pitanje, a naravno znate i sami kako se o ukusima ne raspravlja. Dok će jednima ovakav dizajn i odabir boja biti i više nego odličan, drugima se neće svidjeti, no to je sve sasvim normalno u smartfon industriji. Bitno je da se Ulefone T1 Premium Edition ipak ne stapa sa konkurencijom već se ističe upravo ovim hrabrim odabirom boja.

Hardverska strana priče Ulefone T1 Premium Edition smartfona donosi osmojezgreni Helio P25 sa radnim taktom od 2.6 GHz koji je uparen sa 6 GB radne i gore spomenutih 128 GB interne memorije. Na stražnjoj se strani našla dvostruka kamera sa 16 i 5 MP senzorima, dok su prednju stranu ovog smartfona zauzeli senzor otiska prsta te 13 MP selfie kamera. Softversku stranu priče pokriva Android 7.0 Nougat operativni sustav, a cijena se kreće oko 300 američkih dolara. Usporedbe radi, standardna Ulefone T1 verzija je stotinjak dolara povoljnija.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.