Ulefone S8 još jedan dvooki smartfon s dvostrukom stražnjom kamerom

Fotografija članka: Ulefone S8 još jedan dvooki smartfon s dvostrukom stražnjom kamerom

Vrlo popularna kineska kompanija najavila je svoj novi pametni telefon s dvostrukom kamerom. Ima znakovit naziv Ulefone S8.

Oglas

Mnoge će naziv smartfona podsjetiti na najnoviji Galaxy model koji dolazi iz Samsunga, no nama se u glavi stvorila druga kreacija, a to je činjenica kako brojka “8” u stvari podsjeća na dva oka, odnosno to mogu biti i dvije kamere. Pitanje je samo s koje strane gledate na neke činjenice :)

Na žalost, o Ulefone S8 smartfonu ne zna se praktički ništa, osim da će dvostruku stražnju kameru potpisivati Sony, te da će imati vrlo tanke rubove oko ekrana od samo 0,5 milimetara. Isto tako, na slici je vidljivo kako će imati vrlo lijepi dizajn, gotovo sigurno metalno kućište.

Ispod dvostruke stražnje kamere vidimo i čitač otiska prsta, desno je dvotonska LED bljeskalica, dok su na gornjem rubu3,5 milimetarski utor za slušalice, kao i USB Type-C ulaz. Na slici niže vidimo i kako prednja kamera ima LED bljeskalicu, što je dobro za selfie fotke u slabije osvijetljenom prostoru.

Za sada je to sve što znamo o Ulefone S8 modelu, nadamo se kako ćemo dodatne informacije saznati vrlo brzo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.