Ulefone Power 5 s baterijom od 13000 mAh na MWC 2018?

Fotografija članka: Ulefone Power 5 s baterijom od 13000 mAh na MWC 2018?

Popularna kineska kompanija najavila je svoj novi pametni telefon iz kategorije “energetskih moćnika”, kako ih volimo zvati. Za premijeru u Barceloni najavljen je novi Ulefone Power 5.

Oglas

Oni koji bolje poznaju ovu kinesku kompaniju vjerojatno se pitaju gdje je Ulefone Power 4, zašto su preskočili broj. I mi smo se zamislili u prvi tren, ali smo se odmah sjetili kako je broj “4” nesretan broj u Kini, tako da ga mnogi izbjegavaju koristiti u nazivima svojih proizvoda. Čini se kako to nije slučaj s Xiaomijem koji je Redmi 4 i Redmi Note 4 (iu svim njihovim inačicama) prodavao u rekordnim količinama.

Kako god bilo, za MWC 2018 je najavljen novi Ulefone Power 5, a koji bi trebao imati rekordno jaku bateriju od 13000 mAh. Nije teško zaključiti kako namjeravaju konkurirati modelima kao što su i koji imaju baterije od 10000 mAh odnosno 11000 mAh.

Ipak, razlikovat će se od spomenutih modela po tome što će vrlo vjerojatno imati dvije baterije koje ukupno daju 13000 mAh, nešto slično kao i .

Za sada se ne zna puno o novom Ulefone Power 5, ali očekujemo kako će konfiguracija biti najsličnija konkurentskom Oukitel K10 – spominje se 6 inčni FHD+ ekran, vrlo štedljivi Helio P23 procesor, 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije. Nećemo morati dugo čekati na premijeru, ona je tu, gotovo iza ugla…

Inače, na test nam idući tjedan stiže Oukitel K10, vidjet ćemo kakav je, jedva čekamo da mu izmučimo bateriju… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.