Ulefone Power 3 će s originalnim 5V/3A punjačem bateriju napuniti za 96 minuta!

Fotografija članka: Ulefone Power 3 će s originalnim 5V/3A punjačem bateriju napuniti za 96 minuta!

U testnom videu koji imate prilike vidjeti u nastavku glavna je zvijezda energetski moćnik Ulefone Power 3, pametni telefon s baterijom od 6080 mAh, a koju će napuniti za nešto više od sat i pol!

Oglas

Pametni telefoni s jakim baterijama sve su popularniji, to nije nikakva tajna. Upravo u tu kategoriju energetskih moćnika, kako ih često znamo nazivati, pripada i Ulefone Power 3, treća generacija ovog pametnjakovića koji itekako ima što pokazati i osim same jake baterije.

Radi se o nasljedniku originalnog istoimenog modela iz 2015. godine koji je imao svojih mušica, no to je sve ispravljeno u drugoj generaciji. Treća generacija Ulefone Power 3 smartfona je osjetno napredniji u odnosu na prethodna dva modela.

Ako vas zanima kako bi to moglo izgledati kada ih usporedimo, to vrlo detaljno možete vidjeti u našoj besplatnoj Usporedilici. Kao što i sami možete vidjeti, prva smo dva modela testirali, nadamo se kako ćemo i trećeg :)


Na hardversku konfiguraciju nećemo sada trošiti vrijeme, ionako sve detaljno možete vidjeti također u Usporedilici.

Ulefone Power 3 - osnovne značajke

– EKRAN: 6 inča, IPS, 1080 x 2160 točaka
– PROCESOR: MediaTek Helio P23 (MT6763V), 8 jezgri, 2 GHz
– RADNA MEMORIJA: 6 GB
– INTERNA MEMORIJA: 64 GB
– PREDNJA KAMERA: 8 MP
– STRAŽNJA KAMERA: 16 MP
– OPERATIVNI SUSTAV: Android 7.1.1 Nougat Android 8.1 Oreo
– BATERIJA: 6080 mAh
– DIMENZIJE, TEŽINA: 75.9 x 159.2 x 9.85 mm, 210 g

Ovaj puta ćemo se koncentrirati na njegovu jaku bateriju od 6080 mAh i njeno brzo punjenje preko originalnog 5V/3A punjača koji ćete dobiti u kutiji zajedno sa smartfonom. Kao što ćete vidjeti i sami 25% baterije će se napuniti za 30 minuta, za sat vremena je brojka na 57%, tok će se 100% baterije napuniti za 1 sat i 36 minuta.

U tijeku je pretprodajna akcija u kojoj ga možete nabaviti po sniženoj cijeni tako da ovu priliku itekako vrijedi iskoristiti. Više detalja potražite na Ulefone službenim stranicama (http://ulefone.com/products/power3/features.html).

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.