Ulefone Power 2 s jakom 6050 mAh baterijom će se prodavati globalno

Fotografija članka: Ulefone Power 2 s jakom 6050 mAh baterijom će se prodavati globalno

Čini se kako je prva generacija ovog smartfona bila vrlo zanimljiva, jer se novi Ulefone Power 2 osim u Aziji najavljuje u prodaji i u Americi, ali i drugim dijelovima svijeta.

Oglas

Jedan smo od rijetkih ako ne i jedini domaći portal koji je još smo prošle godine prepoznao potencijal ovog smartfona, tako da smo imali prilike prvi i . I od njegovom nasljedniku , već smo puno , a i izlistan je u našoj Usporedilici.

Glavna prodajna snaga i dalje je jaka baterija od 6050 mAh, a koja je još više optimizirana u odnosu na hardverske specifikacije i operativni sustav te sada može izdržati i do nevjerojatnih 1800 sati na čekanju. Saznajemo kako će ovaj smartfon u posebnoj inačici podržavati sve američke mreže, a u onoj klasičnoj već od prije pokriva europske 3G i 4G LTE mreže.

Što se tiče hardverske konfiguracije, ona je poznata – 5,5 inčni ekran s 2.5D zakrivljenim staklom i Gorilla Glass 3 zaštitnim staklom. Inače radi na MediaTekovom  MT6750T procesoru uz puno radne i interne memorije, a i za nove kamere od 8 MP i 13 MP najavljuju kako će biti vrlo zanimljive.

Ulefone Power 2 - osnovne značajke

– EKRAN: 5.5 inča, IPS, 1080 x 1920 točaka
– PROCESOR: MediaTek MT6750T, 8 jezgri, 1.5 GHz
– RADNA MEMORIJA: 4 GB
– INTERNA MEMORIJA: 64 GB
– PREDNJA KAMERA: 8 MP
– STRAŽNJA KAMERA: 13 MP
– OPERATIVNI SUSTAV: Android 7.0 Nougat
– BATERIJA: 6050 mAh
– DIMENZIJE, TEŽINA: 77.6 x 155 x 9.9 mm, 210 g

Spomenimo kako će Ulefone Power 2 raditi na novom Android 7.0 Nougat operativnom sustavu, a u prodaji se očekuje u travnju po za sada nepoznatoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.