Ulefone planira predstaviti smartfon s dvostrukom stražnjim kamerom

Fotografija članka: Ulefone planira predstaviti smartfon s dvostrukom stražnjim kamerom

Ulefone je jedna od kineskih kompanija koja želi držati korak s konkurencijom. Trenutno su u trendu smartfoni s dvostrukom stražnjom kamerom, upravo takav bi mogao biti novi Ulefone flagship.

Oglas

Za sada uređaj nema imena, ali gotovo je sigurno kako se nešto kuha u njihovoj kuhinji. Slike koje možete vidjeti navodno predstavljaju novi Ulefone smartfon s dvije kamere, gotovo je sigurno kako će imati metalno kućište, gornji i donji dio je plastičan zbog komunikacija, to znate i sami.

Kamere su smještene jedna ispod druge, tako da prilikom fotkanja stoje jedna pokraj druge. Isto tako, za očekivati je kako će jedna leća biti RGB, a druga crno bijela. O “megapikselaži” je rano govoriti, ali mogli bi slobodno očekivati kameru od 12 MP ili 13 MP.

Moguće je i kako će biti različitih fokalnih dužina, jedna će biti da udaljenije predmete, a druga za bliže, nešto slično kao što to imaju iPhone 7 Plus ili LG G5. Isto tako, vidimo i dvotonsku LED bljeskalicu. Gotovo je sigurno i kako će imati čitač otiska prsta, vjerojatno smješten s prednje strane u Home tipki. Da, moguće je i da je smješten bočno kao npr. Ulefone Future.

Ono što je neobično na slici je tipka za pojačavanje i stišavanje zvuka, te tipka za paljenje – oni su s lijeve strane. Smartfon za ljevake? Možda, iako vjerujemo kako će se one s vremenom preseliti na desnu stranu.

Ipak, što se tiče premijere odnosno prodaje, morat ćete malo pričekati. Spominje se početak 2017. godine, vjerojatno s MediaTekovim Helio X25 procesorom i 6 GB RAM-a.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.