Ulefone.hr – novi hrvatski webshop s pametnim telefonima

Fotografija članka: Ulefone.hr – novi hrvatski webshop s pametnim telefonima

Hrvatska tvrtka Solaterm ozbiljno je krenula u širenje svog poslovanja u prodaji pametnih telefona. Od danas je aktivan i njihov novi webshop – Ulefone.hr.

Oglas

Kao što to i njegov naziv definira, postali su zastupnici za Ulefone smartfone, tako da su kreirali i poseban webshop – . Na njemu ćete pronaći najnovije Ulefone smartfone kao što su Ulefone Power 2 s moćnom baterijom od 6050 mAh (sutra izlazi recenzija na našem portalu!), zatim Ulefone S8 smartfon s dvostrukom stražnjom kamerom (već smo ga ), moćni Ulefone Gemini Pro (trenutno na akciji!), Ulefone U008 Pro (trenutno ga testiramo!) i mnogi drugi modeli.

Ono što je zgodno dodati je kako na webshopu imate i u kojem možete osvojiti odlični Ulefone Tiger (5,5 inčni ekran, metalno kućište, baterija od 4200 mAh). Sve što trebate je posjetiti ih, prijaviti se na newsletter i napisati koji vam je najbolji smartfon. Vremena imate puno, do kraja stpnja, a vjerojatnost za osvojiti smartfon je prilično velika… :)

E, da, imaju i svoje nove :) Eto toliko – posjetite ih, imaju odlične smartfone, osiguranu dostavu, servis i garanciju, te neke modele na sniženju – dovoljan razlog da posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.