Ulefone Future bez rubova ekrana, s MTK Helio P10 procesorom i 4 GB RAM-a

Fotografija članka: Ulefone Future bez rubova ekrana, s MTK Helio P10 procesorom i 4 GB RAM-a

Kompanijin trenutni prodajni hit je Ulefone Power koji se odlično prodaje. No, sve popularnijoj kineskoj kompaniji treba više. I zato su najavili još jedan novitet – Ulefone Future.

Oglas

Godina 2016. bit će godina novih imena, novih modela smartfona i godina “pametnog odlučivanja”, u to ne sumnjamo. I dok i dalje ima onih koji uopće ne pitaju koliko košta, samo da je najbolje, sve je više onih koji prije kupovine razmisle dvaput.

Mnogo je i onih koji vole eksperimentirati. To nas nekako podsjeća na instalacije auto-plina za koje su prije 15-ak godina govorili kako su bombe u automobilima, ni niti jedna nije “pukla”. Paralelu možemo povući i na tržište smartfona – puno je novih imena i igrača koji su se u proteklih nekoliko godina profilirali i postali poznati. Xioami, Meizu, Huawei, ZTE, Lenovo, sve su to kineski igrači koji su danas vrlo cijenjeni i mogu se mjeriti s najboljima.

Dolaze i neki novi igrači koji postaju sve bolji. Jedna od tih kompanija je Ulefone kojoj brzo raste popularnost, znamo i zašto jer smo imali nekoliko njihovih modela koji su se pokazali jako dobri. Ulefone Power je energetski moćnik s baterijom od 6050 mAh, a ništa manje ne očekujemo niti od novog Ulefone Future koji je upravo najavljen.

Osnovna njegova karakteristika su nevidljivi rubovi s lijeve i desne strane, što ćete i sami moći vidjeti niže. Iz kompanije najavljuju kako će biti vrlo tanak i elegantan. Što se samog izgleda tiče pogledajte više u videu niže. Mi ćemo samo dodati kako će Ulefone Future raditi na Android 6.0 Marshmallow OS-u (CyanogenMod), kao i na MediaTekovom 64-bitnom i 8-jezgrenom MT6755 (Helio P10) procesoru na 2,0 GHz uz Mali-T860 MP2 grafiku na 700 MHz, te će imati 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije: Kažu kako će to biti njihov top model za 2016. godinu. Možda nije najjači, ali i što će vam :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.