Ulefone F2: prvi smartfon sa Infinity ekranom i 8 GB RAM-a

Fotografija članka: Ulefone F2: prvi smartfon sa Infinity ekranom i 8 GB RAM-a

Ulefone je kineski proizvođač pametnih telefona koji je dobro poznat po uređajima lijepog dizajna i solidnih specifikacija.

Oglas

Glavna karakteristika smartfona ove kompanije često je bila baterija velikog kapaciteta, no čini se kako Ulefone planira staviti fokus na neke nove značajke kod svojih budućih uređaja.

Kompanija je objavila da radi na novom pametnom telefonu koji će nositi naziv Ulephone F2 te će biti opremljen sa čak 8 GB RAM-a, no još zanimljivije je da će doći sa Infinity ekranom po uzoru na Samsung-ov flagship dvojac. Nije teško zaključiti da je dizajn ovog uređaja inspiriran Samsung Galaxy S8 smartfonom do te mjere da bi ih vrlo lako mogli zamijeniti.

Osim toga Ulefone F2 će doći i sa 5.7-inčnim ekranom omjera 18.5:9 koji prekriva gotovo cijeli prednji panel, a njegov lijevi i desni rub će biti zakrivljeni. Osim Infinity zaslona, druga je glavna značajka ovog pametnog telefona već spomenutih 8 GB radne memorije. Značajke su to koje Ulefone F2 čine prvim pametnim telefonom sa takvom kombinacijom.

Ulefone F2 će imati još jednu značajku karakterističnu za flagship uređaje, a to je dvostruka stražnja kamera. Ostatak hardverskih specifikacija, kao i cijena po kojoj će se prodavati za sada su nepoznanica, no sigurni smo da će kako se bliži dan predstavljanja stići više konkretnih informacija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.