Ulefone Armor – otporan na udarce, vodu, prašinu, a opet hardverski jak

Fotografija članka: Ulefone Armor – otporan na udarce, vodu, prašinu, a opet hardverski jak

Popularna kineska kompanija se bacila i u “robusne” vode. Nakon što su ove godine predstavili nekoliko zanimljivih smartfona, za kraj godine su službeno najavili i robusni Ulefone Armor.

Oglas

Ulefone Armor je inače prvi robusni pametni telefon koji je predstavila ova kineska kompanija. Kućište je metalno, ali je dodatno prevučeno gumiranim materijalom tako da osim što je otporan na vodu i prašinu (u skladu s IP68 certifikatom) otporan je i na udarce i vibracije. U vodi će na dubini od 1,25 metara izdržati i do 30 minuta, a kada već spominjemo padove, ako ga ispustite s 1,5 metara neće mu se ništa dogoditi.

Zanimljivo je kako je testiran na čak 20 različitih testova izdržljivosti – padovi, iskrivljavanje (pritisak), visoka i niska temperatura (-40 do +80 stupnjeva), slanost, pouzdanost fizičkih tipki. Isto tako, slušalice, kamera, zvučnik, tipke i USB ulaz su vodootporni.

Čak je i ekran vodootporan, odnosno možete ga koristiti i ako je mokar odnosno ako su vam prsti mokri, jer je ugrađena posebna IC kontrola u onom dodirnom dijelu ekrana. Kada ga već spominjemo, dijagolale je 4,7 inčni LTPS HD rezolucije od 1280 x 720 točaka (313 ppi). Naravno, dodatno je zaštićen Corning Gorilla Glass 3 staklom.

Prednja kamera je od 5 MP dok je stražnja od 13 MP, obje imaju leću iz pet dijelova. Čak na desnom rubu ima fizičku tipku koja aktivira samu kameru, a pokraj nje je i posebna SOS tipka. Inače, baterija je od 3500 mAh i trebala bi izdržati nekoliko dana rada.

Smartfon radi na MediaTekovo 8-jezgrenom MT6753 procesoru na 1,3 GHz , uz 3 GB RAM-a i 32 GB interne memorije 32 GB. Naravno, radi na Android 6.0 Marshmallow operativnom sustavu, podržava Dual SIM i 4G LTE mreže, kao i Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS (A-GPS), NFC…

Više o Ulefone Armor pametno telefonu možete pronaći na . Koliko vidimo, i na akciji je :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.