Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju Hrvatski Telekom ponudio povoljnije surfanje u roamingu

Fotografija članka: Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju Hrvatski Telekom ponudio povoljnije surfanje u roamingu

Uz nove Travel & Surf opcije privatni korisnici mogu diljem Europe koristiti mobilni internet kao da su u Hrvatskoj – bez brige o troškovima imaju pristup svim potrebnim informacijama i zabavi.

Oglas

Hrvatski Telekom danas je predstavio nove Travel&surf opcije uz koje privatni korisnici mogu surfati neograničeno u inozemstvu po cijeni od 150 kn tjedno, sa 100 megabajta prometa po maksimalnoj brzini. Pored zemalja Europske unije, megabajti uključeni u sve opcije vrijede i u Bosni i Hercegovini i Srbiji.

Nove Travel & Surf opcije korisnicima omogućuju surfanje u inozemstvu po iznimno povoljnim cijenama, a dostupne su svim privatnim pretplatnicima te prepaid korisnicima Hrvatskog Telekoma. Ovisno o duljini svoga putovanja, korisnici mogu birati žele li opciju aktivirati u trajanju od jedan, tri ili sedam dana.

„Snižavanje cijena te nove podatkovne opcije u roamingu našim korisnicima će uistinu omogućiti bezbrižnu komunikaciju diljem Europe. Pristup internetu korisnicima je na putovanjima posebno važan kako bi mogli saznati sve potrebne informacije te uživati u odmoru i istraživanju novog grada, a uz nove opcije mogu komunicirati bez granica u više od trideset europskih zemalja, neovisno o tome na mrežu kojeg operatora su spojeni.“, istaknuo je Carsten Filthuth, direktor Odjela za upravljanje ponudom mobilnih korisnika Hrvatskog Telekoma.

Korisnicima koji putuju na jedan dan najbolje će odgovarati nova opcija Travel & Surf S koja omogućuje surfanje u vremenskom trajanju do 24 sata od aktivacije ili do potrošenih 10 megabajta podatkovnog prometa po cijeni od 20 kn. Ukoliko opcija vremenski istekne ili korisnik potroši sve megabajte uključene u opciju, odmah će o tome dobiti obavijest te ima mogućnost aktivirati novu opciju. Opcija Travel & Surf M vrijedi tri dana od aktivacije u ili do potrošenih 50 megabajta podatkovnog prometa te najviše odgovara korisnicima koji za vikend putuju u zemlje Europske unije, Bosnu i Hercegovinu te Srbiju, a dostupna je po cijeni od 75 kn. Opcija Travel & Surf L u trajanju od sedam dana po cijeni od 150 kn sadrži neograničen podatkovni promet u svim zemljama EU, Bosni i Hercegovini te Srbiji. Unutar opcije Travel & Surf L korisnici 100 megabajta podatkovnog prometa mogu koristiti po maksimalno dostupnoj brzini, a nakon potrošenih 100 megabajta podatkovnog prometa doći će do smanjenja brzine prijenosa podataka na maksimalno 64 kbps.

Opcije se vrlo jednostavnu može aktivirati pozivom na broj *136#, slanjem SMS-a sadržaja A na broj 3636 ili na www.hrvatskitelekom.hr.

Hrvatski Telekom je nedavno predstavio i Travel & Talk opcije kojima svi privatni i poslovni korisnici u inozemstvu mogu razgovarati po cijeni već od 1 kn po minuti. Više o navedenim opcijama možete pronaći na

Za poslovne korisnike Hrvatskog Telekoma na raspolaganju su i Travel & Work opcije koje omogućuju surfanje po cijeni već od 1 kn za 1 megabajt u više od 50 zemalja svijeta. Više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.