Ukooo UMIX je jeftina Xiaomi Mi Mix kopija

Fotografija članka: Ukooo UMIX je jeftina Xiaomi Mi Mix kopija

Xiaomi Mi Mix jedan je od najatraktivnijih pametnih telefona današnjice koji donosi zanimljivi dizajn kojemu su glavne prednosti nedostatak rubova oko ekrana na čak tri strane.

Oglas

Iako je manje poznatijim proizvođačima u smartfon svijetu prilično teško kopirati dizajn ovog prilično traženog Xiaomi pametnog telefona, ipak sve više nailazimo na njegove više ili manje uspješne interpretacije. Najnovija je kopija službeno nazvana Ukooo UMIX, a na kineskim se stranicama našao u prodaji po cijeni od nekih stotinjak američkih dolara.

Prema dostupnim slikama čini se kako se proizvođač ove kopije itekako potrudio, jer Ukooo UMIX zaista sliči Xiaomi Mi Mix-u. Po pitanju specifikacija Ukooo UMIX nudi 5.5-inčni ekran 1080p rezolucije te četverojezgreni MediaTek MT6737 procesor uparen sa 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Na stražnjoj se strani nalazi dvostruka kamera sa senzorima od 13 MP i 8 MP, dok prednja selfie kamera raspolaže 8 MP senzorom. Spominje se podrška za dvije Nano SIM kartice, ali i 4G TD-LTE i FDD-LTE podrška.

Sve u svemu nije loše za neku nepoznatu kompaniju koja kopiranjem tuđeg dizajna nastoji privući pozornost na sebe –  i to im kako se čini uspijeva.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.