UHANS A101s: 2 GB RAM-a, Sony 8 MP kamera i jači procesor

Fotografija članka: UHANS A101s: 2 GB RAM-a, Sony 8 MP kamera i jači procesor

UHANS A101 je vrlo brzo postao hit proizvod ove kompanije, a čini se da je došlo vrijeme da dobije laganu hardversku nadogradnju.

Oglas

Naime neki korisnici sugerirali su da bi ovom smartfonu dobro došlo povećanje količine radne memorije kao i bolja kamera, a kompanija UHANS se na to nije oglušila te je tako nastao UHANS 101s model.

UHANS A101s je od A101 modela naslijedio zaobljeno tijelo, a u kombinaciji sa jarkim i živahnim bojama izgleda čak i bolje. Bitan detalj u kojemu se UHANS A101s razlikuje od A101 modela je kao što smo već napisali količina radne memorije koja je povećana sa 1 GB na 2 GB, dok količina interne pohrane iznosi 16 GB. Osim toga kompanija je na novom modelu unaprijedila i kameru Sony-jevim 8 MP senzorom koji je interpoliran do 13 MP.

Još jedan bitan detalj u kojem se UHANS A101s razlikuje od starijeg modela je i procesor. Riječ je o MediaTek MT6580 modelu za razliku od MT6737 procesora koji se nalazi u A101 smartfonu, a prema riječima kompanije ovo je sada najjeftiniji smartfon pokretan navedenim procesorom na tržištu, jer mu se cijena neće bitno razlikovati od A101 modela koji se prodaje po cijeni debelo ispod 100 USD.

uhans-2

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.