U Zagrebu održan Microsoft Partner dan

Racunalo.com foto

Predstavljeni su i neki od nadolazećih proizvoda i tehnologija kao i novosti u Microsoftovom partnerskom programu, koji se kontinuirano unaprjeđuje kako bi na najbolji način zadovoljio potrebe različitih vrsta partnera i omogućio im stalan rast i razvoj.


Partnerski dan otvorio je Davor Majetić, direktor Microsofta Hrvatska, predstavljajući globalne rezultate korporacije Microsoft te rezultate Microsofta u Hrvatskoj. Microsoftova zajednica u Hrvatskoj  nastavlja s rastom poslovanja od preko 30 posto godišnje i to u svim segmentima poslovanja, uz rast usluga i servisa od 35 do 45 posto. Davor Majetić je okupljenima ujedno predstavio poslovne prioritete i ciljeve tvrtke u nadolazećem periodu te naglasio ulogu Microsoftove partnerske zajednice od preko 1200 tvrtki, koja predstavlja značajan segment domaćeg gospodarskog i tehnološkog razvoja.


Sudionicima je također predstavljena Microsoftova vizija tehnološke budućnosti te neki od pravaca razvoja i projekata u okviru Microsoftove investicije od preko 7 milijardi USD u istraživanje i razvoj.
Dio sadržaja bio je posvećen i predstavljanju nadolazećih novih Microsoftovih proizvoda kao što su  Microsoft Windows Server 2008, Microsoft SQL Server 2008 i Microsoft Visual Studio 2008, a koji će u Hrvatskoj biti dostupni i predstavljeni u narednih 12 mjeseci.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.