U Vipnetu prodaja Samsung Galaxy S7 i S7 Edge u znaku iznenađenja

Fotografija članka: U Vipnetu prodaja Samsung Galaxy S7 i S7 Edge u znaku iznenađenja

Početak prodaje u Vipnetu obilježen je vrijednim iznenađenjima i u pratnji Luke Bulića.

Oglas

Samsung Galaxy S7 i S7 edge stigli su jučer u prodaju u Vip centre i Vip webshop, o čemu smo vam već , a osim poklona za najbrže kupce, posjetitelje City Center one West u Zagrebu sinoć su dočekala vrijedna iznenađenja u Vip oblaku želja koji se spustio nadohvat ruke svima ispred Vip centra u 19 sati. Poznati radijski voditelj i komičar Luka Bulić bodrio je brojne posjetitelje koji su se odvažili sudjelovati, a čak deset ih je otišlo kući s vrijednim poklonima, među kojima su i tri Samsung Galaxy S7 uređaja.

Iako izgledom neodoljivo podsjeća na prethodnu, nova Samsungova Galaxy S serija donosi nekoliko značajnih poboljšanja u kvaliteti, što će oba uređaja bez sumnje upisati na mnogobrojne liste želja.

Svi novi Samsung modeli dostupni su uz koje omogućuju surfanje maksimalnim brzinama do 225 Mbit/s uz uključen 4G+/LTE. Maksimalna brzina interneta ovisi o razini 4G+ signala i trenutnoj opterećenosti mreže. Galaxy S7 je dostupan u tarifi Bez granica XXL+ po cijeni već od 9 kuna jednokratno uz mjesečnu otplatu od 150 kuna, a Galaxy S7 edge uz mjesečnu otplatu od 170 kn.  Uređaji su dostupni u crnoj, bijeloj i zlatnoj boji, a ponuda vrijedi za sve postojeće i nove korisnike.

Informacije o Samsung Galaxy S7 i S7 edge mobilnim uređajima pronađite u .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.