U potrazi za nevjerojatnim ASUS proslavio 25. rođendan u znaku sporta

Fotografija članka: U potrazi za nevjerojatnim ASUS proslavio 25. rođendan u znaku sporta

Kako su to Tajvanci proslavili? Jednostavno – organizirali su “sportski dan” zaposlenike i njihove obitelji u Taipeiju! Tako je ASUS zamislio proslavu 25 godina inovativne tehnologije.

Oglas

Ovaj događaj simbolizira slogan brenda U potrazi za nevjerojatnim koji teži pružiti nevjerojatna iskustva i ima za cilj postići savršenstvo u svemu što ova tvrtka radi. Sportski dan se sastojao od raznih natjecateljskih disciplina kao što su reli utrke, povlačenje konopca i mnoge druge. Osim toga, bilo je dosta karnevalskih igara, hrane i predstava u kojima su mogli uživati zaposleni sa svojim obiteljima.

Dvadeset pet godina inovacija – priča iz povijesti…

ASUS je osnovan u ranim danima tajvanske računalne industrije – 1989. a početak rada je obilježila proizvodnja matičnih ploča. Od svojih početaka, zaposleni u ASUS-u gajili su duboku strast za tehnologijom koja pokreće sve. Danas je ASUS svjetski lider u području tehnologije s preko 13,600 zaposlenika, uključujući R & D tim od 4,500 inženjera.

Tijekom prethodnih 25 godina, ASUS je imao više prekretnica koje pokazuju njegovu strast za tehnologijom i predanost koja proizlazi iz želje da ljude uvjeri u jednostavnost i užitak digitalnog življenja. U 2007. ova tvrtka je predstavila prvi Eee PC koji je bio pravi hit napravivši preokret u PC industriji tako što je korisnicima po prvi put osigurao dobro dizajnirane, prenosive i pristupačne notebookove. Nakon uspjeha Eee PC-a, 2010. je predstavljen ASUS Transformer Pad, vodeći trend među odvojivim uređajima.

U potrazi za nevjerojatnim ASUS proslavio 25. rođendan u znaku sporta

U 2011. predstavljen je Padfone, prvi 2u1 uređaj na svijetu koji ima ulogu pametnog telefona i tableta. Tradicija u inovacijama je nastavljena 2012. lansiranjem prvog notebooka s dva zaslona – ASUS Taichija i prvog notebooka na svijetu s odvojivim tabletom – ASUS Transformer Book prijenosnika. Prošle godine ASUS je promijenio tradiciju u proizvodnji prijenosnih računala predstavljanjem Transformer AiO uređaja koji predstavlja all-in-on PC s odvojivim tabletom od 18.4 inča. Ove godine predstavljena je ZenFone linija izuzetnih pametnih telefona dostupnih u više veličina i boja koji dolaze s paketom moćnih karakteristika.

ASUS njeguje strast prema tehnologiji i vođen je inovacijama nastojeći stvoriti digitalni svijet za sve. Iako je stekla značajnu reputaciju za proteklih 25 godina postojanja, ova tvrtka je uvijek u potrazi za nevjerojatnim idejama i iskustvima, a strast za tehnologijom je i dalje glavna pokretačka snaga koja nastoji pomaknuti granice u svemu što radi.

U potrazi za nevjerojatnim ASUS proslavio 25. rođendan u znaku sporta

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.