U potrazi za idealnom virtualnom bilježnicom – probajte S Note

Fotografija članka: U potrazi za idealnom virtualnom bilježnicom – probajte S Note

Samsung nastavlja sa širenjem dostupnosti svojih aplikacija. S Note je plasiran u Google Play trgovinu.

Oglas

Evernote, Keep, Memo, OneNote, Wunderlist… nadopunite popis svojim trenutnim izborom. Postoji mnogo različitih aplikacija za popisivanje lista, spremanje bilješki, linkova i članaka na koje nalazimo, kreiranje podsjetnika i unos svega onog što smo prije zapisivali u notese, bilježnice, planere i rokovnike, a sada pohranjujemo online kako bi nam bilo trajno dostupno na svim našim uređajima. U mnoštvu ponude teško je ograničiti se samo na jednu aplikaciju, pa većina koristi i nekoliko njih, pokušavajući ih sinkronizirati, jer nijedna ne pruža baš sve što želimo ili trebamo.

Osobno sam se prilično navikla na Google Keep i s vremenom sve bilješke i podrške iz svih ostalih preusmjerila u njega. Aplikacija je jednostavna i bogata opcijama te, u kombinaciji s Google tipkovnicom, zadovoljava većinu mojih potreba virtualne bilježnice. Ipak potraga za idealnom aplikacijom nikada ne staje pa me vijest o dostupnosti S Note aplikacije, bez obzira na to što nemam Samsung note uređaj, prilično razveselila.Sync

S Note je jedna od najpoznatijih i najmoćnijih aplikacija namijenjenih bilješkama. Osim tekstualnih bilješki, moguće je crtati, ali i pisati tekst olovkom (S Pen) na uređajima koji tu opciju podržavaju. Aplikacija omogućuje sve osnovne alate za kreiranje, uređivanje i upravljanje bilješkama. Moguće je birati font, boju i stil olovke, unositi u bilješke tablice, skice, glasovne poruke, mijenjati izgled podloge i još mnogo zgodnih opcija. Spremljene bilješke mogu se sortirati u željene foldere kao i sinkronizirati između Samsung i Evernote računa.

Bilježnice možete primati, izvoziti i dijeliti u različitim formatima. S Note će raditi na Samsung Galaxy uređajima s Marshmallow verzijom Androida, a i na pokojem uređaju van Galaxy obitelji. Na mom Galaxyju S5 radi odlično, uključujući hvatanje rukopisa, i to običnom ugašenom kemijskom olovkom ili prstom, nije mi čak potrebna posebna olovka za Smartphone. Na Galaxy Tab 3 (kao ni ostalim starijim uređajima) se ne može instalirati, ali postoji koji ne omogućuje uređivanje, ali možete pregledavati, dijeliti i printati bilješke.

S Note možete instalirati na računala s Windows 7 i novijim softverom, kao ili aplikaciju iz Windows trgovine, te tako i na računalu pristupati i upravljati svojim bilješkama.

rsz_capture

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.