U Hrvatskom Telekomu najpovoljnija električna energija?

Fotografija članka: U Hrvatskom Telekomu najpovoljnija električna energija?

U tabeli koju ćete vidjeti u nastavku, ukoliko ugovorite prelazak na HT kao opskrbljivača električne energije, možete  uštedjeti više od 580 kuna, tvrde u HT-u.

Oglas

Hrvatski Telekom od danas građanima nudi najpovoljnije korištenje električne energije. Potpisivanjem ugovora na uslugu opskrbe električne energije na dvije godine, HT korisnicima svaki mjesec daje 15 kuna popusta na obračunati iznos potrošene električne energije.

Uz već postojeću pogodnost da ne plaćaju fiksnu mjesečnu naknadu za opskrbu (9,25 kn/mj) kućanstva koja izaberu HT kao opskrbljivača sada imaju mogućnost uštedjeti od 580 kn pa naviše (vidi tabelu niže). Stvarna visina uštede ovisi o potrošačkim navikama, budući HT nudi još i pet posto nižu cijenu električne energije u odnosu na univerzalnu ponudu dominantnog opskrbljivača.

Prelazak na Hrvatski Telekom kao opskrbljivača električne energije potpuno je besplatan, te vrlo jednostavan – bez prekida u opskrbi električnom energijom i bez dodatnih radova u domu korisnika, a cijeli postupak prijelaza odrađuje HT.

Usluga opskrbe električne energije Hrvatskog Telekoma dostupna je u cijeloj Hrvatskoj, a korisnici je mogu ugovoriti u najbližem T-Centru ili putem jednostavnog obrasca na .

Iskreno nas zanima imaju li drugi opskrbljivači odgovor na ovu HT-ovu ponudu.

U Hrvatskom telekomu najpovoljnija električna energija

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.