U Dubrovniku održan Epicor Scala Partner Meeting

Racunalo.com foto

Na Partner Meetingu prikazan je pregled novosti u redovnim iScala modulima i Business Intelligence alatima,  objavljena je integracija sa FRx rješenjem za financijsko izvještavanje i integracija sa najnovijom verzijom Microsoft CRM 3.0. Značajan korak napravljen je i u integraciji iScale sa novim modulom Epicor for Service Enterprise (E4SE) za praćenje poslovanja projektnih tvrtki. E4SE koristi Epicor ICE (Internet Component Environment) prvi Microsoft.NET alat za Web-based poslovnu aplikaciju.
Osim toga, vodeći ljudi Epicora predstavili su eProcurement rješenje koje do sada nije bilo dostupno na Europskom tržištu. eProcurement je izvrstan sustav za kontrolu nabave, smanjenje troškova, brže djelovanje sa kontrolom budućih događaja.
Partneri iz Švedske, Latvije, Finske, Rusije, Mađarske, Irske, Njemačke, Nizozemske i ostalih Europskih zemalja zajedno sa hrvatskim partnerom Silicon Master i američkim principalima, utvrdili su zajednički cilj, a to je zadovoljstvo korisnika svuda u svijetu.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.