Typo 2 – fizička tipkovnica za iPhone uređaje

Fotografija članka: Typo 2 – fizička tipkovnica za iPhone uređaje

Ako želite fizičku QWERTY tipkovnicu za svoj iPhone postoji rješenje – Typo 2 tipkovnica.

Oglas

Riječ je o redizajniranoj verziji Typo tipkovnice koja nije mogla doći u prodaju početkom ove godine zato što je BlackBerry tužio proizvođača, o čemu smo već . Za razliku od prve verzije ovog proizvoda, Typo 2 više nije nalik na BlackBerry tipkovnicu.

Typo 2 tipkovnica dostupna je za iPhone 6 uređaje po cijeni od 99 dolara, te za iPhone 5s i 5 uređaje po cijeni od 79 dolara. Kada je spojena sa iPhoneom ova tipkovnica prekriva njegovu Home tipku, ali ima svoju vlastitu koja se ponaša poput Home tipke. Nažalost, dok je Typo 2 spojen sa iPhoneom neće se moći koristiti Touch ID.

Trenutno ne postoji Typo 2 tipkovnica za iPhone 6 Plus zbog njegovih velikih dimenzija, ali kompanija sada radi na novom dizajnu ovog proizvoda, te bi mogla predstaviti tipkovnicu kompatibilnu sa iPhone 6 Plus već slijedeće godine, kada ujedno planiraju predstaviti i tipkovnicu za iPad uređaje. Prema zadnjim informacijama Typo je već uložio 2 milijuna dolara u razvoj tipkovnica za iPad uređaje.

Osim u Americi, Typo 2 za iPhone 6, 5s i 5 može se nabaviti u sljedećim zemljama: Australiji, Kanadi, Francuskoj, Njemačkoj, Hong Kongu, Italiji, Japanu i Engleskoj.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.