TYH TY-T6 leteći dron s izdržljivom baterijom i po sniženoj cijeni samo na TomTopu

Fotografija članka: TYH TY-T6 leteći dron s izdržljivom baterijom i po sniženoj cijeni samo na TomTopu

Pretražujući webshopove pronašli smo vrlo zanimljiv i agilan TYH TY-T6 leteći dron sa zanimljivim karakteristikama i po sniženoj cijeni samo na TomTop webshopu.

Oglas

Radi se o dronu koji je opremljen sa širokokutnom kamerom, a također podržava i FPV funkciju, tako da s prijateljima možete organizirati i utrke dronova. Posebno se ističe po izdržljivoj bateriji koja će ga u zraku držati do 18 minuta prije slijedećeg punjenja, kao i po sniženoj cijeni koja je aktualna do kraja mjeseca, a pronašli smo ga na popularnom . Evo zgodan poklon za Uskrs :)

Svoj dugi let može zahvaliti bateriji od 1200 mAh (3,7V), a koja će vam omogućiti puno duže letenje nego što smo očekivali. Na raspolaganju vam je i daljinski upravljač preko kojeg ga kontrolirate. Čak i ako nikada niste letjeli dronom vrlo ćete se brzo i lako snaći s komandama. Inače, domet mu je do 50-ak metara, što je i više nego dovoljno za ugodnu zabavu.

Na raspolaganju vam je više različitih letačkih modova – na daljinskom upravljaču možete prebacivati iz brzog u spori mod letenja, možete raditi okrete u punih 360 stupnjeva, letjeti bočno ili ga zaustaviti na jednom mjestu u zraku. Mnogima je polijetanje i slijetanje najteži dio, no ne i na ovom dronu, za to imate posebnu tipku, a dron će odraditi sve za vas. Isto tako, pritiskom na posebnu tipku dron će se vratiti na vašu lokaciju.

Kompletan let možete zabilježiti na širokokutnu kameru od 2 MP, a treba dodati i kako dron ima i stabilizaciju u čak 6 osi tako da bi i samo letenje odnosno snimanje trebalo biti bolje nego što biste očekivali od ovako cjenovno povoljnog drona. Naravno, osvijetljen je LED svjetlima, tako da ćete ga vidjeti i u uvjetima slabije vidljivosti, a i samo letenje je zabavnije.

Od još nekih karakteristika spomenimo kako dolazi u crnoj i bijeloj boji, dimenzija je 310 x 310 x 85 milimetara i težak samo 131 gram, a daljinski se upravljač napaja sa 4 standardne AAA baterije. Spomenut ćemo i kako krilca imaju i zaštitu tako da ako i negdje udarite nećete ih oštetiti.

Ne sumnjamo kako će vam simpatični TYH TY-T6 leteći dron donijeti puno zabave. Pronašli smo ga na ekskluzivnoj i akcijskoj prodaji na po sniženoj cijeni od samo 49,99$, što je zaista mala cijena za sve ono što može odraditi ovaj dron. Ova snižena cijena vrijedi do kraja ožujka, pa iskoristite priliku.

Inače, bogatu ponudu TomTop webshopa uvijek možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.