Twitteru baš ne ide, bit će otpuštanja idući tjedan

Fotografija članka: Twitteru baš ne ide, bit će otpuštanja idući tjedan

Čini se kako zaposlenici Twittera baš i nemaju razloga za zadovoljstvo. Jučer se pojavila informacija kako će biti “rezanja glava” u ovoj popularnoj društvenoj mreži.

Oglas

Kako saznajemo, otkazima će biti pogođeni gotovo svi odjeli Twittera, a navodno će najviše pogoditi upravo tehnički odjel. Za sada nije poznato koliko će zaposlenika dobiti otkaze, no ono što je sigurno je kako će ovim smanjenjem broja zaposlenika biti efikasniji i fleksibilniji, tvrde u kompaniji.

Ako niste znali, ova popularna društvena mreža koja je popularna i u Hrvatskoj i okolnim zemljama, ima 4.100 zaposlenika u 35 ureda diljem svijeta. Polovica njih radi upravo u tehničkom odjelu koji je u ovom trenutku najviše na meti otkaza. Iako kompanija odnosno sama Twitter društvena mreža i nije nešto napredovala u posljednjih 2 godine, odnosno broj korisnika je rastao vrlo malo, uspjeli su udvostručiti broj zaposlenika.

Investitori smatraju kako će ovom racionalizacijom zaposlenika uspjeti popraviti financijsku sliku kompanije koja baš i nije sjajna.

Što vi mislite o Twitteru? Koristite li ga i koliko često? :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.