Twitter “Promotion Tweets” za poslovne subjekte i organizacije

Racunalo.com foto

‘Promo Tweets’ oglašavačku platformu već uključuju mnoge kompanije kao Best Buy, Red Bull, Sony Pictures, Starbucks, Virgin America itd. Sastoji se od dvije faze, a koje bi se mogle opisati kao AdWords faza i faza AdSense. AdWords dio je onoga što se prvo pokreće. Marketing kupuje ključne riječi (na temelju CPM) i njihovi oglasi se pojavljuju na vrhu stranice s rezultatima pretraživanja Twittera kao jamca tweets-a.

Prema B. Stone , "Mi čvrsto vjerujemo da bi  Promo Tweets  bio koristan za mnoge tvrtke. Pokušat ćemo mjeri da li Tweets rezonira s korisnicima i prestati prikazivati ‘Promo Tweets’ koji ne rezoniraju. ‘Promo Tweets’ će biti jasno označen kao ‘promocija’ kada oglašivač plaća, ali u svakom drugom pogledu prvi put će postojati kao redovni Tweets.  ‘Promo Tweets’  također će zadržati sve funkcionalnosti redovnog Twittera, uključujući odgovaranje, retweeting, i favoriting. Samo jedna Twitter promocija će se prikazati na stranici s rezultatima pretraživanja.

Više informacija na:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.