Twitter pokrenuo značajku za utišavanje dosadnih korisnika

Fotografija članka: Twitter pokrenuo značajku za utišavanje dosadnih korisnika

Twitter je ažurirao svoje aplikacije za Android i iOS omogućujući korisnicima opciju Twitter mute za isključivanje određenih profila bez blokiranja.

Oglas

To znači da kada isključimo korisnika da više nećemo vidjeti njegove tweetove i retweetove u našem timelineu ali osoba i dalje može komunicirati s nama. Jedan primjer: Započeli ste razgovor s nekoliko ljudi na određenu temu. Neki od njih su vas potom počeli pratiti. Za koji dan uočavate da te osobe dijele na dnevnoj bazi hrpu informacija koje vas uopće ne zanimaju i samo zatrpavaju timeline. Ne želite li ih blokirati, možete ih ušutkati. Njihovi tweetovi neće se pojaviti u vašem timelineu.

Za isključivanje korisnika u mobilnioj Twitter aplikaciji morate  pritisnuti tipku ‘više’, a zatim odaberite mogućnost  utišavanja  korisniku. Možete također utišati nekoga  iz stranici profila. Ova nova značajka postaje dostupna  u cijelom svijetu u nadolazećim tjednima .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.