Twitter i Periscope lansiraju novi doživljaj video-zapisa

Fotografija članka: Twitter i Periscope lansiraju novi doživljaj video-zapisa

Twitter omogućio korisnicima gledanje live videa s 360 stupnjeva

Oglas

Bilo koji Twitterov i Periscopov live video s 360 stupnjeva dobit će posebnu oznaku tako da ih korisnici mogu brže pronaći kada su objavljeni. Svaki takav video može biti pregledan u svojoj cijelosti ili pomicanjem samog smartphonea uokolo ili dodirom i prelaskom prsta na samom isječku da biste dobili puni efekt 360 stupnjeva.

Iako svatko na Twitteru može vidjeti live video s 360 stupnjeva, samo nekoliko ljudi zaista može lansirati prijenose u ovom trenutku. Zapravo, tvrtka kaže kako plaća nekim tvorcima Periscope videa da promoviraju ovu novu značajku s tvrtkom za usluge oglašavanja, Niche. Trenutni plan je pružanje podrške za što više korisnika u narednim mjesecima.

Ranije ovoga mjseca, Twitter je ažurirao aplikaciju za Android i iOS tako da korisnici mogu objavljivati video uživo bez zasebnog preuzimanja Periscope aplikacije. Čini se kako Periscope dobiva više pažnje nego njegova Vine app koja će u siječnju biti degradirana i preimenovana u Vine Camera app.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.