Twitter dobio 360 live video preko usluge Periscope

Fotografija članka: Twitter dobio 360 live video preko usluge Periscope

I Twitter se pohvalio kako su omogućili streaming 360 live video, zahvaljujući svojoj Periscope live-streaming platformi. Mogućnosti su u najmanju ruku – zanimljive.

Oglas

Krajem prošle godine Periscope je najavio kako možete isprobati 360 video uživo, a u narednih nekoliko tjedana će se povećati same mogućnosti aplikacije, a dodat će se i neke nove funkcionalnosti. Za sada je još u nekoj vrsti testne faze, no vrlo brzo će biti u punoj funkciji. ako ga želite isprobati, prijavite se na .

Što se tiče samog korištenja, aplikacija je vrlo jednostavna, čak jednostavnija za korištenje nego npr. Facebook Live Video. Isto tako, 360 live video na Periscope ili Twitteru možete gledati različite dijelove emitiranog videa. Možda je to malo teže objasniti riječima, treba jednostavno probati.

Ako vas zanima, prvi (od Periscope streamera Alexa Pettitta), navodno je dostupan na Twitteru. Pettitt je također postavio i tečaj za live 360 video online, a koji će vam pomoći u vašim kreativnim snimkama.

Naravno, kako bi koristili ovu uslugu trebat će vam ili neka druga 360 kamera. A sve ostalo ovisi od vas… :)

Inače, aplikaciju Periscope možete skinuti ovdje:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.