Tweetanjem do Apple korisničke podrške

Fotografija članka: Tweetanjem do Apple korisničke podrške

Apple pruža korisničku podršku na još jednom mjestu

Oglas

Već su neki od vas mogli vidjeti kod nekih naših operatera koliko je simpatično i praktično poslati poruku na Fejsu u inbox i dobiti odgovor. Dok je praktičnost za korisnika neupitna, potrebno je riješiti manje tehničke i logističke probleme da biste mogli tako odgovarati većem broju korisnika.

Ono u čemu se Apple voli isticati je njihova korisnička podrška. Ta korisnička podrška bi prema njhovim riječima trebala postati još bolja, budući da će se moći dobiti na još jednom mjestu – Twitteru. Na trećoj najvećoj društvenoj mreži na svijetu Apple će davati odgovore na pitanja koja korisnici žele postaviti. Odgovarat će se na pitanja tehničke prirode i ona za prvu pomoć kada u redu nešto zeznemo i ne znamo vratiti nazad.

Apple će na Twitteru objavljivati također savjete i trikove kako što bolje iskoristiti svoj uređaj.

Kroz zadnja dva dana je Apple prikupio veliku količinu korisnika i sljedbenika. Za sada nemamo detaljniju statistiku jer velika većina poruka ode u DM pa je teško pratiti, no ovo je sigurno jedan korisan način puržanja pomoći korisnicima.

11965089_xxl

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.