TVZ Mc2 Bauštela – dođite i naučite sve o razvoju mobilnih aplikacija

Fotografija članka: TVZ Mc2 Bauštela – dođite i naučite sve o razvoju mobilnih aplikacija

Dođite na TVZ Mc2 Bauštelu – niz povezanih druženja na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu na kojima možete naučiti sve o procesu razvoja mobilnih aplikacija i družiti se s najboljim stručnjacima hrvatske IT industrije.

Oglas

Na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu u okviru TVZ Mobile Challenge Cup 2016 natjecanja u izradi mobilnih aplikacija započela je edukacija organizirana kroz niz povezanih druženja i rasprava, a pozivani su prvenstveno zainteresirani studenti, ne samo TVZ-a, kao i svi profesionalci željni razmjene iskustava i proširenju svojih horizonata.

Uspjeh koncepta –  puno konkretnih ideja i informacija u vrlo ugodnom i neformalnom stilu, uz dobre reakcije prepune dvorane, pokazalo je već prvo druženje u ponedjeljak u večernjim satima, koju je na temu evaluacije ideje i poslovne opravdanosti održao dr. sc. Dragan Peraković, predstojnik Zavoda za informacijsko komunikacijski promet Fakulteta prometnih znanosti u Zagrebu.

Svaka čast dr. Perakoviću, malo nas je bilo strah akademskog pristupa temi, ali je svojom jednostavnošću i otvorenošću pokazao koliko dobro razumije i problematiku i nas mlade, koji nerijetko počinjemo kodirati prije nego uopće razmislimo. Kako je siguran da će većina prisutnih doći i na slijedeća druženja, jer iako je ljestvica visoko podignuta, ekipa koja dolazi ima dovoljno međunarodnih utakmica u nogama i znanja za podijeliti. Dođite, učite i družite se s najboljima.
– Ivan Kocijan organizator TVZ Mc2 Bauštele

Tijekom pet slijedećih ponedjeljaka dolaze najbolji stručnjaci tvrtki Five, SPAN, Infinum, Nanobit i Mobendo kako bi kroz preostalih pet tema – Design, Development, Project Management, Marketing i Pitch podijelili dio svog bogatog iskustva zainteresiranim studentima. I naravno svima ostalima. Ulaz je slobodan.

TVZ Mc2 Bauštela održava se ponedjeljkom u 18:30 u Maloj dvorani TVZ-a, Konavoska 2. Više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.