Tvrtki Vemil dodijeljena prestižna Intelova nagrada

Fotografija članka: Tvrtki Vemil dodijeljena prestižna Intelova nagrada

Ovu nagradu dodjeljuje tvrtka Intel svojim partnerima koji postignu iznimne rezultate s vlastitim markama računalima u maloprodajnom kanalu.

Vemil je jedina tvrtka iz regije jugoistočne Europe (i tek jedna od nekoliko tvrtki iz cijelog područja EMEA koje obuhvaća Europu, Bliski Istok i Afriku) kojoj je dodijeljena ova prestižna nagrada.

Vemil je nagradu zaslužio prije svega svojim vrhunskim računalima popularne marke Astro, zasnovanima na Intelovim procesorima. Kvalitetom (a i prodajnim rezultatima) Astro računala znatno nadmašuju konkurenciju. Astro računala bila su prva na hrvatskom tržištu koja su koristila najnovije Intelove procesore i tehnologije. Primjerice, Astro Cyclone bilo je 2007. jedno od prvih računala na tržištu opremljeno Intelovim procesorom Core 2 Quad koji je na stolna računala donio novu razinu performansi.

Nagradu je u ime Vemila primila gđa Verica Resković-Jurjević, predsjednica Uprave tvrtke Vemil, koja je tom prigodom izjavila: „Veliko mi je veselje da je Intel prepoznao i odlučio javno istaknuti velik uspjeh naše marke računala Astro u kojoj se ‘vrte’ prije svega Intelovi procesori. Iako se Vemil u zadnje vrijeme sve više okreće širenju svoje ponude novim vrstama asortimana, poput potrošačke elektronike ili bijele tehnike, nećemo zanemariti biznis iz kojega smo i iznikli: izradu i prodaju kvalitetnih računala, što dokazuje i ova nagrada“.

Vemil je u 2007. prodao oko 12.000 stolnih računala, većinom svoje marke Astro, od kojih je većina bila zasnovana na Intelovim procesorima.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.