Tvrtka Span predstavila EMC Documentum sustav na radionici za predstavnike tijela državne uprave

Fotografija članka: Tvrtka Span predstavila EMC Documentum sustav na radionici za predstavnike tijela državne uprave

Tvrtka Span predstavila EMC Documentum sustav na radionici za predstavnike tijela državne uprave

U Zagrebu je danas, u organizaciji tvrtke Span – članice grupe Atento – i korporacije EMC održana EBC (Executive Briefing Center) radionica pod nazivom e-Government. Stručna radionica, namijenjena predstavnicima državne uprave, prva je takve vrste koju je tvrtka EMC održala u regiji te je okupila stručnjake s iskustvom rada u tom sektoru. Tako su po prvi put u Hrvatskoj sudionici imali priliku saznati više o EMC Documentumu, jednom od svjetski priznatih sustava za upravljanje dokumentima. Radionica je naglasila kako su pohrana i upravljanje digitalnim sadržajem izuzetno važni u državnim institucijama obzirom na količinu dokumenata kojima svakodnevno rukuju.

Prema recentnom istraživanju analitičke kuće Gartner, sustav EMC Documentum je jedan od vodećih sustava za upravljanje dokumentima. Tvrtka Span, članica grupe Atento, u ožujku ove godine stekla je status EMC Documentum partnera te na taj način postala dio međunarodne partnerske mreže tvrtke EMC.

Nikola Dujmović, direktor tvrtke Span, prilikom predstavljanja EMC Documentum sustava istaknuo je: „Posebno nam je zadovoljstvo da je EMC prepoznao tvrtke Span i Atento kao relevantne i pouzdane partnere koji imaju stručni potencijal i viziju u rješavanju najsloženijih poslovnih potreba“. Davor Majetić, predsjednik Uprave tvrtke Atento, dodao je kako su temeljitim pristupom izobrazbi i certifikaciji zaposlenika postigli svjetsku razinu stručnog znanja u tom području, uključujući i širinu perspektive u rješavanju problema znanjem iz područja kao što je upravljanje digitalnim sadržajem.

Upravljanje dokumentima u današnje vrijeme postaje važan dio poslovnih infrastrukturi tvrtki, omogućujući im da ujedine sadržaj i pripadajuće poslovne procese kroz jedinstvenu platformu. EMC Documentum sustav pomaže u upravljanju sa svim nestrukturiranim informacijama odnosno sadržajem u organizaciji kao što su različiti tekstualni dokumenti, inženjerski nacrti, slike, audio i video zapisi.

Sudionici stručne radionice mogli su čuti izlaganja predavača Executive Briefing Centra, Johna O. Callaghana, direktora Centra, te Oliviera Silberzahna, voditelja središnjeg edukacijskog odjela za državnu upravu (Central Government Practice). Na radionici su sudjelovali predstavnici zagrebačkog ureda EMC-a Vladimir Kutnjak te Jasmina Stritar.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.