Tvrtka Omege software proslavla jubilarni 10. rođendan!

Fotografija članka: Tvrtka Omege software proslavla jubilarni 10. rođendan!

SRETNA 10ka, kako je party popularno nazvan, počeo je oko 20h, a prisustvovalo mu je preko 150 predstavnika iz mnogih renomiranih hrvatskih tvrtki, klijenata, poslovnih partnera, suradnika i prijatelja Omege software.

"Neformalna druženja s klijentima i partnerima su se uvriježila kao naša tradicija, ali ove godine je ono zaista posebno. Omega software ponosna je što iza sebe ima 10 uspješnih godina, a kako su svi oni koji su se odazvali ovom događaju u nama prepoznali kvalitetnog IT partnera, ova večer je bila prava prilika da im se zahvalimo na ukazanom povjerenju", izjavio je Nikola Barun, generalni direktor Omege software.

Svi uzvanici imali su prilike uživati u taktovima popularne pjevačice Natali Dizdar u pratnji gitariste Vlade Mirčeta koja je svojim izvedbama domaćih i stranih hitova oduševila publiku, slasnim zalogajima s bogatog švedskog stola, vrhunskim vinima, jedinstvenoj prigodi da s partija sa sobom ponesu vlastitu karikaturu i posebno za tu prigodu organiziranoj nagradnoj igri u kojoj je dodijeljeno 10 glavnih nagrada te simboličan poklon za sve ostale sudionike.

I redakcija Racunalo.com portala čestita 10. rođendan tvrki!

Tvrtka Omege software proslavla jubilarni 10. rođendan!

Tvrtka Omege software proslavla jubilarni 10. rođendan!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.