Tvrtka LogicaCMG proglašena SPSS-ovim partnerom godine

Racunalo.com foto

Ostali nagrađeni SPSS-ovi partneri jesu tvrtke HP, Oracle, Information Builders i CGI. HP je proglašen prodajnim partnerom godine za svoj doprinos u stvaranju rješenja za otkrivanje telekomunikacijskih prijevara, koje je isporučeno brojnim kupcima. Za tehnološkog partnera godine izabran je Oracle zbog svoje podrške za SPSS-ovu aplikaciju za dubinsku analizu podataka.


Information Builders proglašen je partnerom godine na području dopunske programske opreme, kojom je SPSS-u omogućio ponudu inovativnih analitičkih rješenja na područjima kao što je primjerice zdravstveni nadzor. CGI je postao sistemski integrator godine jer je SPSS-u pomogao pri razvoju rješenja i otvaranju novih poslovnih mogućnosti u javnom sektoru.


“Ovogodišnji dobitnici nagrada svojom su dobrim poslovnim odlukama, tržišnim vještinama i tehnološkim dosezima uvelike pripomogli napretku tehnologije za analitiku planiranja”, rekao je Jack Noonan, predsjednik i izvršni direktor SPSS-a. “SPSS je ponosan na svoje partnere i očekuje još veći uspjeh, kako 2007. godine, tako i u budućnosti.


SPSS je na konferenciji objavio da u suradnji s Microsoftom razvija programski dodatak za Microsoft Excel 2007.


Konferenciju “SPSS Directions 2006” sponzorirale su vodeće tvrtke u toj gospodarskoj grani: Asprimo, CGI, ESCgov, IBM, Information Builders, Microsoft, MicroStrategy, Netezza, Oracle, Raptor International, Readsoft, SAP i Techneos Systems.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.