Tvrtka Canon dobila tri ugledne nagrade udruženja EISA

Racunalo.com foto

Te tri nagrade potvrđuju Canonovo vodeće mjesto na zapadnoeuropskim tržištima D-SLR i digitalnih fotoaparata.
“Tvrtka Canon počašćena je nagradama komisije za fotografiju udruženja EISA”, izjavio je Mogens Jensen, direktor odjela Canon Consumer Imaging za Europu. “Te su nagrade jasan pokazatelj naše težnje k inovacijama i usavršavanju tehnike snimanja fotografija, što je karakteristično za sve naše linije proizvoda.”


Europski profesionalni digitalni fotoaparat godine 2007/2008: Canon EOS-1D Mark III
Najbrži D-SLR fotoaparat na svijetu, koji omogućuje nevjerojatno uzastopno snimanje do 110 slika brzinom od 10 sličica u sekundi, postavlja nove standarde na području brze, profesionalne fotografije. Osmišljen da izdrži najsurovije uvjete, taj je fotoaparat ubrzo stekao ugled zbog svoje jedinstvene kombinacije izdržljivosti i snage.Europski profesionalni objektiv godine 2007./2008.: Canon EF 70-200mm f/4L IS USM
Kompaktnog i laganog dizajna, objektiv EF 70-200mm f/4L IS USM obuhvaća sustav za stabilizaciju slike s četiri prekidača za optimalno snimanje u uvjetima slabog osvjetljenja. Zahvaljujući svojim dimenzijama i vrhunskoj kvaliteti slike, postao je omiljen među profesionalnim fotografima koji na terenu ne žele suvišnu opremu.Europski suvremeni kompaktni digitalni fotoaparat godine 2007./2008.: Canon PowerShot G7
Kombinacijom klasičnog dizajna modela RF uz širok raspon mogućnosti kompaktni digitalni fotoparat PowerShot G7 dokazao se kao hit među amaterskim korisnicima koji svojem fotografiranju žele dati višu razinu. Snaga senzora slike od 10 megapiksela i obrada slike procesorom DIGIC III dopunjeni su snimanjem u 25 načina rada – u rasponu od automatskog do ručnog upravljanja.


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.