Tvornica istraživanja i Bug poklanjaju PlayStation 4 – samo ispunite nagradnu anketu

Fotografija članka: Tvornica istraživanja i Bug poklanjaju PlayStation 4 – samo ispunite nagradnu anketu

Tvornica istraživanja i Bug organizirali su zajedničko istraživanje vezano za vaša iskustva vezano za korištenje tehnologija u bankarskim uslugama. Odgovorite na ponuđena pitanja i možete osvojiti PS4!

Oglas

Nagradna se anketa nalazi na ovoj , a kao što smo spomenuli vezana je uz Internet bankarstvo. U Tvornici istraživanja kažu kako je dovoljno 7 minuta (ili manje) za odgovoriti na 20-ak pitanja koja vas očekuju.

Sve što trebate napraviti je:
1. ispuniti anketu
2. reći nam zašto baš vi trebate dobiti PlayStation4
I to je to! :)

Naravno, anonimnost ankete je zajamčena, a Tvornica istraživanja će na temelju svih vaših odgovora kreirati rezultate, odnosno izvješće, vjerujemo kako će podaci biti itekako zanimljivi. Isto tako, anketu možete proslijediti i prijateljima, onima koje volite ili želite njima omogućiti osvajanje “plejke” – link za proslijediti je u anketi.

Nećemo više duljiti, nego vas pozivamo – ispunite i možda upravo vama doleprša PS4 konzola. Imate vremena do utorka do 23:59… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.