TVizzy aplikacija vam donosi golove i najbolje nogometne trenutke

Fotografija članka: TVizzy aplikacija vam donosi golove i najbolje nogometne trenutke

Primati nogometne informacije kao notifikacije na pametnom telefonu ili tabletu? Zašto ne! TVizzy, nova aplikacija hrvatske proizvodnje, upravo vam to omogućuje. I puno više.

Oglas

TVizzy Croatia (ili samo TVizzy) je aplikacija koju je razvila domaća startup tvrtka Aspida, a sa svojim sportskim sadržajem je podržava i i Hrvatski Telekom.  U prvom je redu namijenjena nogometnim fanovima, a funkcionira kao takozvana “push” aplikacija koje će vam ponuditi najzanimljivije trenutke iz pojedinih nogometnih utakmica.

Stvar je vrlo jednostavna. Sve što trebate je odabrati klub koji želite pratiti (primjerice novog hrvatskog prvaka Rijeku, Dinamo, Hajduk ili neki drugi tim), a zatim trebate odabrati vrstu videa koju želite primati (golove, ključne trenutke). Video priloge ćete primati kao notifikacije (obavijesti) a koje kada to želite možete naknadno pogledati, kao i proučiti neke detalje utakmice.

Ono što je zanimljivo je kako aplikacija radi u realnom vremenu bez obzira gdje se nalazili – kad padne gol možete ga praktički odmah vidjeti na ekranu svog mobilnog uređaja.

Kako funkcionira aplikacija TVizzy najbolje ćete saznati ako je skinete i pogledate sami. Naravno, aplikacija je besplatna za download.


PR objava

Hrvatski Telekom i Aspida lansirali TVizzy, mobilnu aplikaciju kojom se u realnom vremenu prate najzanimljiviji trenuci prve hrvatske nogometne lige

•    TVizzy omogućuje praćenje ključnih trenutaka utakmica prve hrvatske nogometne lige putem “rich notifications” tehnologije
•    Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će notifikacija s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu
•    Kolo uoči završetaka prvenstva, aplikacija se nalazi u beta fazi, a punu funkcionalnost imat će tijekom sljedećega nogometnog prvenstva

Hrvatski Telekom, vodeći pružatelj digitalnih rješenja u Hrvatskoj, u suradnji s tvrtkom Aspida lansirao je na konferenciji MIPRO beta verziju aplikacije TVizzy koja će svim ljubiteljima nogometa omogućiti praćenje ključnih trenutaka utakmica prve hrvatske nogometne lige putem “rich notifications” tehnologije.

Posrijedi je besplatna aplikacija kojom će se najvažniji trenuci na utakmicama moći pratiti na potpuno novi način. Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će će notifikacija s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu. Putem aplikacije biraju se utakmice jednoga ili više nogometnih klubova kao i sadržaj koji se želi pratiti i primati putem notifikacija (samo golovi ili svi ključni trenuci). Unutar same aplikacije bit će dostupna i arhiva ključnih trenutaka svake pojedine utakmice prve hrvatske nogometne lige za kasnije pregledavanje.

Nakon odabranog kluba ili klubova, za vrijeme trajanja utakmice korisnik dobiva najprije tekstualnu i zvučnu notifikaciju o tome je li posrijedi gol ili neki drugi ključni trenutak. Nakon toga, pokretom prsta može pogledati videozapis o tome što se upravo dogodilo na nogometnom terenu.

Aplikacija je realizirana na sve tri glavne platforme – iOS-u, Androidu i Windowsima i može se besplatno skinuti na mobilne uređaje putem sa AppStorea, Google Playa i Microsoft Storea.

Kako je do kraja ovog prvenstva preostalo jedno kolo, aplikacija TVizzy nalazi se u beta fazi, a puna funkcionalnost aplikacije bit će dostupna od početka novog prvenstva.

Aplikacija TVizzy realizirana je i u suradnji s jednim pod vodećih hvatskih portala – tportalom koji je i dosad na svojim stranicama korisnicima omogućavao da u vrlo kratkom roku pogledaju golove na utakmicama prve hrvatske nogometne lige netom nakon što budu postignuti. Utakmice prve hrvatske nogometne lige mogu se pratiti na IPTV platformi Hrvatskog Telekoma, na Arenasport kanalima.

Hrvatski Telekom i Aspida ostvarili su suradnju i na nekim ranijim projektima. Tako je Aspida napravila virtualnu tipkovnicu za Weekend Media Festival koju je Hrvatski Telekom promovirao na tome medijskom festivalu, a isto tako tvrtka je kreirala i specijalnu tipkovnicu za korisnike Simpe.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.