Tvitomanija 2014 ove godine u Portorožu u Sloveniji – prijave su otvorene!

Fotografija članka: Tvitomanija 2014 ove godine u Portorožu u Sloveniji – prijave su otvorene!

Druga regionalna konferencija posvećena tviterašima, Tvitomanija 2014, ove će se godine održavati u susjednoj Sloveniji. Prva je bila u Hrvatskoj u Novom Vinodolskom.

Oglas

Tvitomanija je skup edukativno-zabavnog karaktera. Namijenjena svim pojedincima, marketing i PR agencijama, korporacijama, predstavnicima elektronskih i klasičnih medija, poduzetnicima, fotografima i svima ostalima koji svoj posao i svakodnevicu sele u sferu Interneta. Svakako, dobrodošli su i svi koji tek žele da se pridruže Internet zajednici.

Prošlogodišnja Tvitomanija okupila je više od 500 ljudi u Novi Spa Resortu u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj! Više od 100 predavača je sudionicima pružilo preko 50 sati edukacije o inovacijama koje nam donosi internet. Tvitomanija pored edukativnog programa predviđa i prostor za neformalna druženja, zabavu i relaksaciju, po čemu je ova konferencija široko poznata.

Trenutno potvrđeni predavači su “maheri” internet komunikacija: Internacionalni online PR stručnjak – Dragana Đermanović (SRB); lobista i konsultan – Miloš Čirić (SLO); PR stručnjak, specijalista za krizne komunikacije – Krešimir Macan (HR); glavni urednik I osnivač portala Netokracija – Ivan Brezak Brkan (HR); fotografi – Nemanja Maraš (SRB) i Mario Poje (HR); community manager 24sata.hr – Bojan Rodik (HR), i mnogi drugi o kojima se možete informirati na portalu.

U okviru Tvitomanije ove godine će se održati i konferencija “Food Talk” u organizaciji Colur Press Group, kao i svečana dodjela Web Fest nagrada. Najbolji portali iz regije bit će nagrađeni u 12 kategorija:
1.    Info portal (ograničeno na isključivo web medije)
2.    Novinski portal (web izdanje dnevnih novina)
3.    TV portal
4.    E-commerce
5.    Blog – food
6.    Blog – fashion
7.    Blog – opće
8.    Najbolji portal po dizajnu, funkcionalnosti, općem utisku
9.    Najbolja digitalna agencija
10.    Najbolja digitalna kampanja
11.    Najbolje korporativne stranice na webu
12.    Najbolja mobilna aplikacija

Do druge regionalne konferencije o društvenim mrežama ostalo je tek nešto više od mjesec dana. Ovogodišnja Tvitomanija će se održati od 12.-15. lipnja u Bernardin Resortu u Portorožu, a od danas, 9. maja, možete da se registrujete na zvaničnoj stranici .

Tvitomanija 2014 ove godine u Portorožu u Sloveniji

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.