TV Box Local Warehouse Sale – velika promotivna prodaja na Geekbuyingu

Fotografija članka: TV Box Local Warehouse Sale – velika promotivna prodaja na Geekbuyingu

TV Box uređaji koji rade na Android ili Windows operativnom sustavu postali su vrlo popularni. Nije niti čudo jer ih si danas može priuštiti baš svatko, a sada još i više preko TV Box Local Warehouse Sale akcijske stranice na Geekbuyingu.

Oglas

TV Box uređaji, od kojih su daleko popularniji Android TV Box uređaji, u trenu će pretvoriti vaš običan TV prijemnik u pametni televizor preko kojeg možete surfati Internetom, družiti se na društvenim mrežama, slušati glazbu i gledati filmove i igrati video igre. Vrlo bogatu ponudu ovih uređaja, a koje bi svatko trebao imati, nalazi se na .

Kao što možete vidjeti i sami, cijene se kreću već od 29,99$, a osim iz standardnog kineskog TV Box uređaje možete nabaviti i u lokalnim skladištima u Europi, i to u onima u Italiji, Njemačkoj i Španjolskoj. Naravno, izbor je na vama. Kao što piše na ovoj promotivnoj stranici, isporuka je u roku 24 sata, a okviru Europske unije bi trebali biti oslobođeni od plaćanja poreza i carine.

Prva kategorija je standardno “Flash Deals”, a u njoj ćete pronaći Android TV Box uređaje koji su po osjetnije sniženim cijenama, ali su količine ograničene pa preporučujemo pogledati čim prije. U ponudi su modeli kao što su X96 Mini (S905W 2GB/16GB 4K KODI), Minix NEO U9-H (4K*2K Amlogic), H96 Pro H2 (Amlogic S912 2GB/16GB), Xiaomi Mi Box (International Version).

Sve ih možete pronaći na istoj .

Kategorija “Top 10 4K TV Boxes” nam se čini posebno zanimljiva, a kao što to i njen naziv govori u njoj se nalazi deset najboljih 4K uređaja koje možete kupiti na tržištu. Koliko vidimo nisu samo Android TV Box uređaji nego smo pronašli i vrlo zanimljivi Vorke V1 Plus Mini PC računalo. U ovoj ćete kategoriji pronaći modele kao što su Tanix TX9 Pro, Mecool M8S Pro, Zidoo X9S i drugi.

Slijedeća kategorija vam donosi TV Box uređaje iz raznih skladišta, a tako se i zove – Local Warehouse. Već smo spomenuli kako možete naručivati iz talijanskog, njemačkog i španjolskog skladišta, što i sami možete vidjeti. Ponuda je bogata i raznolika, a osim TV Box uređaja ima i neke dodatne opreme.

Kategorija “Coupon Deals” vam je jasna – ispod proizvoda se nalaze kuponski kodovi koje trebate upisati i cijene će se spustiti. Posljednja kategorija donosi pakete proizvoda (Bundle Deals), tako da ćete uz glavni proizvod dobiti još jedan na poklon (najčešće uvijek korisna tipkovnica), jako zgodno :)

Svakako posjetite , isplati se pregledati ponudu, bar vas to ništa ne košta :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.