Turtle Beach Stealth 350VR gamerske slušalice za virtualnu realnost

Fotografija članka: Turtle Beach Stealth 350VR gamerske slušalice za virtualnu realnost

Čini se kako će virtualna realnost (VR) postati ozbiljan dio u bliskoj budućnosti, a time će najvjerojatnije najviše biti zahvaćena gamerska industrija. U tome mogu pomoći i Turtle Beach Stealth 350VR gamerske slušalice.

Oglas

Nove su slušalice napravljene za PlayStation VR i druge popularne VR uređaje na tržištu. Ugrađeni su veliki 50 milimetarski zvučnici što je i najvažniji dio jer daju vrhunski zvuk uz bogatstvo dubokih tonova, a to je nešto što nam upravo treba u video igrama, zar ne? Bez kvalitetnog zvuka nema pravog gamerskog doživljaja.

Turtle Beach Stealth 350VR gamerske slušalice daju fini 3D zvuk što se i poklapa s filozofijom virtualne stvarnosti koja nije samo ispred vas, nego oko vas. Zanimljivo je i kako oni koji vole dobre basove postoji i poseban dodatak koji će samo pojačati gamerski doživljaj.

Slušalice dolaze s “noise-cancelling” mikrofonom kojeg možete odvojiti s jedinstvenom Mic Monitoring opcijom tako da u slušalicama možete čuti i svoj glas. Materijali od kojih su izrađene slušalice su kvalitetni i lagani, tako da su ugodne za korištenje, što je svakako vrlo važno.

Očekuje se kako će se Turtle Beach Stealth 350VR gamerske slušalice se počinju prodavati od danas na određenim tržištima po cijeni od 79,95$. Više na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.