TrueCrypt: Kriptiranje podataka na vašem računalu ili prijenosniku [preporučujemo]

Fotografija članka: TrueCrypt: Kriptiranje podataka na vašem računalu ili prijenosniku [preporučujemo]

Prije odlaska na službeni put neki od vas sigurno pomisle na neugodni scenario u kome vam može biti otuđeno  prijenosno računalo, USB stick ili eksterni hard disk.

Oglas

U toj situaciji nije vam žao toliko same opreme koju možda imate i osiguranu ali hvata vas panika što bi se moglo desiti s gubljenjem mnoštva podataka o vašim poslovnim kontaktima ili podatcima tvrtke u kojoj radite. Svjesni ste da podaci i informacije danas predstavljaju najveću vrijednost u poslovanju. Za vas imamo prijedlog kako da zaštitite, kriptirate osjetljive podatke i privatne informacije zbog kojih bi mogli imati neugodnost. Ništa nije komplicirano samo iziskuje malo vremena i ono što je najvažnije, bez imalo je troškova. Radi se o aplikaciji TrueCrypt. U nastavku donosimo desetak slajdova gdje možete vidjeti kako jednostavno pomoću wizarda možete kreirati svoj kriptirani File volume drive i zaštititi dragocjene podatke.

Aplikaciju možete preuzeti .

 

Piše: Nikola Damjanović

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.