Tronsmart kablovi i brzi punjači po posebno sniženim cijenama na Geekbuyingu

Fotografija članka: Tronsmart kablovi i brzi punjači po posebno sniženim cijenama na Geekbuyingu

Nešto što vam treba stalno i uvijek, to su kablovi, razni pretvarači iz jednog ulaza/izlaza u drugi, kao i unverzalni punjači. Sve ih možete pronaći na posebnoj Tronsmart Cables Chargers promo stranici na Geekbuyingu.

Oglas

Koliko vam se puta dogodilo da vam je zatrebao neki kabel koji upravo nemate? Želite spojiti dva mobilna uređaja, smartfon ili tablet s TV-om, ili neka druga uređaja? Želite prebaciti podatke, slušati glazbu ili gledati video. Treba vam novi kabel jer je vaš pukao ili pak trebate kablove veće dužine? Kako god bilo posjetite posebnu promotivnu stranicu na pod nazivom Tronsmart Cables Chargers, pronaći ćete ih pregršt.

Kompanija Tronsmart nam je poznata po odličnim zvučnicima i slušalicama, neke smo od njih i i ugodno se iznenadili kako kvalitetom tako i cijenama ovih uređaja. Radi se o popularnom kineskom proizvođaču koji se već dokazao s kvalitetnim i cjenovno povoljnim uređajima istovremeno. Isto vrijedi i za kablove i punjače, a koje ćete na ovoj promo stranici pronaći po sniženim cijenama, tako da ovo vrijedi iskoristiti.

Kao što ćete moći vidjeti i sami na promo stranici, u ponudi su razni kablovi s klasičnim USB 2.0 ulazima, zatim novijim USB Type-C, kao i video kablovima novijih generacija. Posebno će vam se svidjeti ponuda brzih punjača za vaše pametne telefone i tablete.

Ističemo Tronsmart Quick Charge 3.0 USB Charget 5-u-1, odličan brzi punjač koji omogućuje istovremeno brzo punjenje do čak pet uređaja, čak podržava i Quick Charge 3.0, a ugrađene su i sve potrebne zaštite. Inače je kompatibilan s praktički svim mobilnim i drugim uređajima.

Nećemo duljiti, posjetite i odaberite ono što vam treba, naravno po sniženoj cijeni.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.