Tronsmart Element T1 i Element T2 bežični Bluetooth zvučnici na Geekbuyingu

Fotografija članka: Tronsmart Element T1 i Element T2 bežični Bluetooth zvučnici na Geekbuyingu

Ako tražite kvalitetne prenosive bežične zvučnike s kojima se s društvom možete zabaviti u bilo kojem okruženju, ne tražite dalje – predstavljamo Tronsmart Element T1 i Element T2 zvučnike koje smo pronašli na Geekbuyingu.

Oglas

Oba bežična zvučnika, i pronašli smo u prodaji na . Razlike između  ova dva zvučnika nisu velike, ali postoje i pokušat ćemo ih objasniti u nastavku.

Tronsmart Element T1 je bežični zvučnik koji je u prvom redu namijenjen ka korištenje u zatvorenom prostoru, u domu ili uredu. Par zvučnika koji se nalaze u kućištu pružaju audio užitak s obje strane, a naglasak je na čistom i kvalitetnim visokim tonovima (treble).

Baterija od 1700 mAh će izdržati i do 10 sati glazbenog užitka, prije slijedećeg punjenja. Zvučnik podržava novi Bluetooth 4.2 što će pozitivno utjecati i na potrošnju baterije. Naravno, tako ga možete povezati s vašim pametnim telefonom, a takozvana TWS funkcija omogućuje spajanje do dva zvučnika u paru, tako da ćete dobiti pravi bežični stereo zvuk. Sviđa nam se i mogućnost što prepoznaje microSD kartice, tako da je možete napuniti glazbom i zvučnik će raditi samostalno.

Isto tako, zvučnik ima i mikrofon te može bez problema preuzeti i telefonske pozive s vašeg pametnog telefona. Kada telefonski poziv završi, ponovo će zasvirati glazba na 2 x 3,5 Watta.

Zahvaljujući svojim kompaktnim dimenzijama zvučnik je lako prenosiv u bilo kojoj torbi. Cijena Tronsmart Element T1 zvučnika na je samo 36,99$, mala cijena za ovu kvalitetu.

Drugi zvučnik koji ćemo predstaviti je Tronsmart Element T2, bežični Bluetooth zvučnik koji je u prvom redu namijenjen za korištenje na otvorenom – plaži, livadi, u planinama, po suncu i kiši. Upravo ovo posljednje je moguće zato što je ovaj model vodootporan u skladu s IPX56 certifikatom.

Ako govorimo o kvaliteti zvuka, ona je također visoka kao i kod prethodnog modela, osim što je ovdje više naglasak na dubokim tonovima, moćnom basu. Također u TWS modu možete spojiti dva zvučnika u paru, te ima utor za microSD karticu. Baterija je nešto jača i izdržat će do 12 sati rada.

Sve detalje o Tronsmart Element T2 bežičnom i vodootpornom zvučniku pronaći ćete na , po cijeni od samo 35,99$. Video niže će vam pružiti još pokoju dodatnu korisnu informaciju.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.