Tronsmart Brand Sale – sitnice koje morate imati snižene i do 70% na Geekbuyingu

Fotografija članka: Tronsmart Brand Sale – sitnice koje morate imati snižene i do 70% na Geekbuyingu

Tronsmart je vrlo popularna kineska kompanija koja se dokazala po svojim audio uređajima, zvučnicima i slušalicama odličnim u kombinaciji s mobilnim uređajima. Pronašli smo vrlo korisnu Tronsmart Brand Sale promotivnu prodaju na Geekbuyingu.

Oglas

Na ovoj ćete promotivnoj stranici na kojoj ćete pronaći pregršt “must have” sitnica koje će vam olakšati svakodnevni život, a sve po povoljnijim i sniženim cijenama. Ljeto je idealno vrijeme za odmor, ali i za vrlo povoljne kupovine, pa vam preporučujemo posjetite Tronsmart Brand Sale promo stranicu na , ima za svakoga ponešto.

Kao i inače, stranica je podijeljena po kategorijama. Prva donosi najnovije Tronsmart proizvode čija je cijena osjetno spuštena. Tu ćete pronaći Tronsmart Encore S5 bežične slušalice s mikrofonom, zatim jeftini auto punjač s dva ulaza, USB Type-C 3.1 brzi hub punjač, kao još nekoliko slušalica i poweb bank baterija.

Slijedeća kategorija donosi audio uređaje. Možemo se pohvaliti kako smo čak dva uređaja iz ove kategorije i , a to su odlične Tronsmart Encore S4 dizajnerske slušalice, kao i zaista odlični Tronsmart Element T2 bežični zvučnik. U istoj ćete kategoriji pronaći i razne druge audio uređaje kao što su zvučnici, slušalice i mikrofoni, također po sniženim cijenama.

Ispod nje nalazi se kategorija s punjačima. Radi se o novoj generaciji brzih univerzalnih punjača za sve mobilne uređaje, mnogi od njih podržavaju kako klasične USB, tako i USB Type-C utore. Isto tako, tu su i auto punjači, kao i power bank baterije i punjači. Što god izaberete, dobro ste izabrali.

Posljednja kategorija donosi različite kablove koji uvijek dobro dođu. Tu ćete pronaći 4-u-1 kablove, razne pretvarače (USB Type-C Male to USB-A 3.0 Female Adapter) i druge kvalitetne kablove. Sve ove sitnice potražite na . Slobodno razgledajte ponudu, bar vas to ništa ne košta… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.